Poliisi nappasi Tohmajärvellä ”risumies-copycatin” itse teosta – ”huomattavasti halvempaa ja kätevämpää on viedä jätteet suoraan jäteasemille.”

Poliisipartio havaitsi keskiviikkona klo 14.10 aikoihin Lappeenrannantiellä Tohmajärvellä 41 vuotiaan liperiläismiehen, joka tyhjensi peräkärristä roskia levähdysalueelle. Mies keräsi roskat takaisin peräkärriin poliisin paikalla ollessa. Miehelle kirjattiin jätelain rikkomisesta sakko. Poliisi haluaa muistuttaa, että huomattavasti halvempaa ja kätevämpää on viedä jätteet suoraan jäteasemille.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Poliisi nappasi Tohmajärvellä ”risumies-copycatin” itse teosta – ”huomattavasti halvempaa ja kätevämpää on viedä jätteet suoraan jäteasemille.”

 • 12.10.2017 at 10:17
  Permalink

  No ehkä levähdyspaikka ei ole ihan oikea paikka risuillee, mutta ne siis pitäisi viedä jonnekin jäteasemalle ja kyllähän sekin maksaa, eikös metsä vaan sopisi.

  Reply
 • 12.10.2017 at 12:29
  Permalink

  Otsikko viittaa ”risumieheen” mutta poliisin mukaan kärrystä olisi tyhjennetty roskia, joiden paikka ei ole metsässä. Risut voisivat olla eri juttu.

  Reply

Vastaa