Ronald Reagan kertoo vitsejä Neuvostoliitosta – Katso hauska video

Ennen poliitikon uraansa karismaattisena näyttelijänä tunnettu Ronald Reagan muistetaan Yhdysvaltojen presidenttinä kylmän sodan ajalta. Mies ei kaiketi ollut niin kylmäkiskoinen, kuin politiikan historiasta voisi päätellä.

Facebookissa on nimittäin julkaistu video, jonka perusteella Ronnien voisi sanoa olleen jopa varsinainen huuliveikko. Sen verran letkeästi huulet rakkaasta vihollisvaltiosta Neuvostoliitosta lentelevät.

Reagan ei kertonut vitsejään missään yksityisessä äijäringissä, vaan vitsit on kerrottu suoraan puhujapöntöstä poliittisten puheiden yhteydessä. On jokaisen katsojan omassa harkinnassa, kokeeko vitsit hyvän- vai pahantahtoisina.

Katso Reaganin vitsailuvideo mainoksen alapuolelta.

One thought on “Ronald Reagan kertoo vitsejä Neuvostoliitosta – Katso hauska video

  • 13.10.2017 at 04:37
    Permalink

    Nuo ajat olivat niitä hyviä aikoja joita muistan erityisellä lämmöllä -”kylmä sota” nykyiseen tilanteeseen verrattuna paratiisissa käyskentelemistä.

    Reply

Vastaa