Leena Meri (ps): Ei syytettä työpaikkakiusaamisesta

Entinen avustaja syytti perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Merta työpaikkakiusaamisesta. Helsingin syyttäjäviraston kihlakunnansyyttäjä oli asiasta eri mieltä.

– Entinen avustajani teki minusta poliisille maaliskuussa 2017 tutkintapyynnön ja esitti, että olen mm. syyllistynyt työpaikkakiusaamiseen, kunnianloukkaukseen yms. Poliisi tutki asian laajasti ja hankki asiassa kaksi työsuojeluviranomaisen, eli Avin lausuntoa, joiden mukaan minun ei voida katsoa syyllistyneen työturvallisuusrikoksiin. Lisäksi poliisi on kuullut henkilötodistajia, Meri toteaa.

– Helsingin syyttäjäviraston kihlakunnansyyttäjä teki asiassa tänään 17.10.2017 perustellun syyttämättäjättämispäätöksen. Päätöksessä todetaan, ettei syytteitä nosteta, koska ei ole olemassa todennäköisiä syitä rikoksesta epäillyn syyllisyyden tueksi. Päätöksestä ilmenee, että asia on tutkittu laajasti ja tasapuolisesti, mikä on hyvä asia.

Lähde: Leena Meren tiedote

One thought on “Leena Meri (ps): Ei syytettä työpaikkakiusaamisesta

  • 17.10.2017 at 11:55
    Permalink

    Kaikenlaisia pellejä ottavat avustajiksi….

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.