Feministeillä ongelma: Kuinka pukeutua loukkaamatta ketään? – ”Farkut työläisryhmän vaate”

Feministisissä keskusteluryhmissä on ilmennyt aivan uusi, perustavanlaatuinen ongelma. Feministeillä on nykyään vaikeuksia löytää itselleen neutraaleja arkivaatteita, jotka eivät loukkaisi ketään.

Alunperin keskustelu alkoi Halloweenin alla, jolloin feministit aprikoivat Halloween-juhliin pukeutumista. Niin moni asu tuntui olevan loukkaava jotain kansanryhmää kohtaan, että tuntui olevan liki mahdotonta löytää sellaista asua, joka ei loukkaisi jotain kansanryhmää. Muun muassa merirosvoasun soveliaisuudesta käytiin pitkä keskustelu.

Kun joku oli halunnut pukeutua Halloween-juhliin pakkopaitaan ja täten esittää mielisairaalan potilasta, sai kyseinen ajatus täystyrmäyksen. Monet kommentoijat kertoivat itsekin olevansa mielenterveyspotilaita, ja kokevan kyseisen pukeutumisen olevan erityisen loukkaavaa heitä kohtaan.

Vihdoin edettiin siihen pisteeseen, että Halloween-vaatteista päästiin jo arkipukeutumiseen. Alettiin kysellä, että mitä vaatteita sitä uskaltaa käyttää normaalissa arjessa, kun on perulaismyssyä, maakuntamyssyä ja farkutkin olivat alunperin jonkun tietyn työläisryhmän vaate. Ja kun halpahallien vaatetuotanto ei ole eettistä.

Kyseltiin, että mikä on turvallista pukeutumista, joka ei loukkaa ketään. Pohdittiin myös, että pitääkö pukeutumisessa huomioida yhteiskuntaluokka.

Lähde: Facebook

 

10 thoughts on “Feministeillä ongelma: Kuinka pukeutua loukkaamatta ketään? – ”Farkut työläisryhmän vaate”

  • 8.11.2017 at 11:45
    Permalink

    Tyhmä, tyhmempi, feministi, Maan asiat menevät aina vaan huonompaan suuntaan, kun on useampi feministi asioista päättämässä. Kun tehdään päätöksiä, pitää katsoa tosiasioita ja unohtaa useimmiten tunteet. Tähän vain harva nainen pystyy.

    Reply
  • 8.11.2017 at 11:59
    Permalink

    Kun omistaa vain pienen vajavaisen älyn, ajatukset pyörivät juurikin tällaisissa tyhjänpäiväisissä pienissä asioissa.
    Laajempien kokonaisuuksien hahmottamiseen ei ole kapasiteettia.
    Noillakin on mielipiteeseensä oikeus ja saavat äänestää! Valitettavasti.

    Reply
  • 8.11.2017 at 12:05
    Permalink

    On jo pidemmän aikaa tuntunut siltä, että kun nainen riittävän pitkään syö E-pillereitä, soijaa (estrogeenia) ym. ituhippikevyttuotteita, tuskastuu näistä tulleisiin läskeihinsä, niin hän leikkaa tukkansa, alkaa suhisuttaa sukkahousuja, muuttuu miesvihaajaksi ja kouluttaa tyttärensäkin tähän.

    Reply
  • 8.11.2017 at 14:27
    Permalink

    Kannattaako noista mielenterveyspotilaista välittää, tossahan ne myöntää että ovat mielisairaita,vaikka kyllä sen jutuista huomaa jo muutenkin

    Reply
    • 8.11.2017 at 14:39
      Permalink

      Se vaan, että kun ne tietävät olevansa mielisairaita, ja ovat saaneet hoitoa ja heillä on siihen oikeus, niin mikä ihmeen pakko sieltä hyvästä hoidosta on karata avaraan maailmaan ahdistumaan kaikesta ja ahdistelemaan kaikkia? No, sairaudentunnottomuus on tietenkin yksi oireista.

      Reply
  • 8.11.2017 at 15:06
    Permalink

    Pukeutuisivat jätesäkkiin, voi loukata vain muita feministejä/ poliittisesti korrekteja henkilöitä.

    Reply
    • 8.11.2017 at 16:35
      Permalink

      Mutta kun se jätesäkkikin voi olla kulttuurinen appropriaatio tai ”appropaatio” kuten femakko sen kirjoittaa. Tosin olisi aika huomaavaista ja käytännöllistä pukeutua jo etukäteen ruumispussiin 🙂

      Tämän jutun aiheen alkuperäispostaus on kyllä sellainen että laittaa epäilemään trollia, tosin femakkoa ja trollia on mahdotonta erottaa toisistaan, niin tyhmiä molemmat ovat.

      Reply
  • 8.11.2017 at 15:23
    Permalink

    Siis mitä tälläiset ihmiset kykenevät saamaan elämästään irti? Siis. Anteeksi, Että Olen Olemassa!!!
    Kun naiset välttävät todellista lasten tekoa enemmän kuin kuolemaa. Tuloksena on lauma erittäin sairaita naisia, jotka tekevät omansa lisäksi kaikkien elämästä täydellisen Helvetin. Voi Herra Isä näiden kanssa. Länsimainen nainen on loppujen lopuksi paljon onnettomampi kuin perhekeskeiset kehitysmaiden naiset, vaikkakin nämä naiset kärsivät todellisesta epätasa-arvosta, taloudellisesta köyhyydestä, huonosta terveydenhoidosta, likaisesta vedestä, lapsilaumasta, jota he rakastavat vanhimmasta nuorempaan, mutta vähemmälläkin pirttiviljelyllä ”tulisivat toimeen”, mutta sikäläiset häntäheikit kuluttavat aikansa ja energiansa emäntänsä ”ympärillä pyörimiseen” sillä aikaa kun kämppä ja muut asiat ovat päin prinkkalaa, mutta osasyynä tähän kaikkeen on liikakansoitus kyseissä maassa ja korruptoitunut hallinto sekä rikkauksissa rypevä ylimistö ja suurena enemmistönä olevat tavalliset köyhät ihmiset, joilla ei ole edes mahdollisuutta – niilläkään jotka haluavat – edetä mitenkään taloudellisesti parantaen omaa elämäänsä saatika pystymällä taloudellisella panostuksella kouluttamaan lapsistaan parempi asemaisia ihmisiä, joiden elämä olisi moninverroin parempi kuin vanhempiensa, jotka aina ilmansuunnasta huolimatta tuntevat halua saada lapsilleen parempi elämä kuin heillä itsellään on. Mutta kuten sanonta antaa kertoa: ”Tyhjästä on paha nyhjäistä!!!”

    Reply
  • 12.11.2017 at 06:52
    Permalink

    Osa kuuluisi psykiatriseen hoitoon.Laitospaikkojen alaslajo näkyy ja kuuluu nyt jukisessa ”keskustelussa” jota mädät mediat lietsovat vielä.

    Reply
  • 12.11.2017 at 10:47
    Permalink

    Ei kai siinä feministeilläkään ole muuta pukeutumista kuin roiskeläppämuotia ja T-paitaa siinä missä muillakin. Silloin ei loukkaa yhtään kansanryhmää. Päinvastoin, esittää omaavansa populaarikulttuurin pukeutustyylin.

    Ja kukaties, niissä feministeissä saattaa olla jokunen katseenkestäväkin. Eli saattaapi olla ilo silmälle, jolloin ei ainakaan suututa maskuliinisia hetero-miehiä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.