Poliisi pyytää vihjeitä: Tuntematon mies kävi 12-vuotiaaseen tyttöön käsiksi Keiteleen taajamassa

Lauantaina noin klo 16.00 aikaan Keiteleen taajamassa, urheilukentän läheisellä kävelytiellä, oli mieshenkilö käynyt käsiksi 12-vuotiaaseen tyttöön puristamalla tätä kurkusta. Tyttö oli päässyt pakenemaan paikalta.

Tytön kaulalle tuli teon seurauksena lieviä fyysisiä vammoja. Syytä päälle käymiseen ei tiedetä. Alkoholille haissut tekijä oli pukeutunut tummiin vaatteisiin, mustaan huppariin (huppu päässä), tummiin housuihin ja kenkiin. Paikalle hälytetty poliisipartio ei onnistunut löytämään tekijää. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

vihjeet@ita-suomi@poliisi.fi, soittamalla Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 029 5415 232 tai Iisalmen poliisin palvelupäivystyksen numeroon 029 5415 250 päivystyksen aukioloaikoina maanantaisin ja torstaisin virka-aikana.

3 thoughts on “Poliisi pyytää vihjeitä: Tuntematon mies kävi 12-vuotiaaseen tyttöön käsiksi Keiteleen taajamassa

  • 12.11.2017 at 16:55
    Permalink

    Ihonvärin ois voinut kertoa. Nuo vaatteet on sivuseikka.

    Reply
    • 13.11.2017 at 22:37
      Permalink

      olisko samaa sävyä kledjujen kanssa?

      Reply
  • 14.11.2017 at 00:08
    Permalink

    Miks aina jopa just poliisit pimittää ihonväriä Kyllä kohta partio poliisinkin maine laahaa maata ei arvosteta enää ja se on pääliköiden vika

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.