3-vuotiaan lapsensa puukottanut on ulkomaalaistaustainen – Motiivina huoltajuuskiistat?

Poliisi jatkaa edelleen Porvoon henkirikoksen tutkintaa mm. teknisellä tapahtumapaikka tutkinnalla sekä kuulustelemalla silminnäkijöitä.

Tänään varhain aamulla Porvoon keskustassa Lyseon leikkipuistossa puukotettiin n. 3-vuotiasta lasta. Lapsi toimitettiin välittömästi sairaalahoitoon, mutta hän menehtyi väkivallanteossa saamiinsa vammoihin.

Poliisi otti välittömästi tapahtumapaikalta kiinni epäillyn tekijän, joka on menehtyneen lapsen isä. Epäilty on Ranskan kansalainen ja n. 40-vuotias. Poliisi tutkii teon motiivia ja olosuhteita, epäillyn kuulustelut aloitetaan huomenna. Poliisi tiedottaa asiasta uudelleen huomenna.

MTV Uutisten tietojen mukaan lapsen isällä ja äidillä on ollut kiistaa huoltajuudesta ennen tekoa. Äiti ja 3-vuotias lapsi olivat hakeneet isälle lähestymiskieltoa elokuussa. Asian käsittely on kesken Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa, uutisoi MTV.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittautumaan virka-aikana numeroon 0295 438729.

Lähteet: Poliisi, MTV

Katso myös:

16 thoughts on “3-vuotiaan lapsensa puukottanut on ulkomaalaistaustainen – Motiivina huoltajuuskiistat?

 • 13.11.2017 at 15:00
  Permalink

  Moniosaaja taas vauhdissa.Järkyttävää.

  Reply
 • 13.11.2017 at 15:04
  Permalink

  Hirviö joka murhaa viattoman pienen lapsen ei sanat riitä

  Reply
 • 13.11.2017 at 15:10
  Permalink

  Monikulttuurisuus…

  Reply
 • 13.11.2017 at 15:21
  Permalink

  Surullista, kammottavaa, raakaa, julmaa, hirvittävää, käsittämätöntä, pahoinvointia lisäävää, järjetöntä. Tuossa muutamia sanoja mitä tulee mieleen ”monikultturismista”, jota vihermarxilainen ideologia yrittää väkisin pakkosyöttää kaikille.

  Alussa mainitut termit tai niiden mukaiset tunteet nousevat kerta toisensa jälkeen mieliimme monikulttuuristen uutisten, tapahtumien ja ideologian yhteydessä. Kaiken sotkeva monikultturismi on vaarallinen ideologia. Se pyrkii tuhoamaan kansojen identiteetin ja alkuperäiskulttuurit ja korvaamaan ne monikansallisten korporaatioiden sekä kulutusvimman kyllästämällä pinnallisella sekä itsekeskeisellä cocca-coola ja hamppari kulttuurilla.

  Vasemmiston ja vihreiden johtavien poliittisten toimijoiden lausuntojen ja asenteen mukaan tuo edellä kuvattu monikultturismi on kuitenkin parempaa, hienompaa ja uljaampaa kuin suomalainen kulttuuri. He haluavat korvata pohjoismaisen, yhden maailman onnistuneimmista sivistysvaltioista ja kulttuureista, erilaisten barbaaristen ja ylikaupallisten kuluttajakiimaisten tapojen ja kulttuurien sekasotkulla. Kun maalaustaiteessa kaikkia värejä sotketaan on seurauksena ruskea sotku. Punavihreä marxilainen globalismi on juuri sitä, ruskeaa sotkua. Väri on sama kuin ulosteella. Se onkin symbolisella tasolla hyvä rinnastus nykyiselle punavihreälle eli ruskealle ideologialle, uloste.

  Reply
 • 13.11.2017 at 16:42
  Permalink

  Tulipa mieleeni arvata jotain tästä puukottajasta…
  Ehkä en sano mitään, saattaisin arvata oikein ja joku kiihottuu. Tai kaikki suvakit.

  Reply
  • 14.11.2017 at 07:40
   Permalink

   Sama tuli minulle heti mieleen kun luin uutisen puukotuksesta. Yhdellä uudella yksittäistapauksella olemme taas rikastuneet! Paradoksaalista kyllä maallinen kansallisomaisuutemme myydään ja lahjoitetaan pois kansanvälisille huijareille, mutta kansakunnan onneksi tilalle haalimme ja saamme tätä henkistä ja kultturellista rikkautta. Voimme näyttää paremmuutemme. Me huolehdimme muista, vaikka henki menisi!

   Reply
   • 14.11.2017 at 07:42
    Permalink

    PS. Omista kansalaisista ei väliä!

    Reply
 • 13.11.2017 at 17:09
  Permalink

  Että sellaisia perheenisiä sieltä Välimeren yli killuu.

  Reply
 • 13.11.2017 at 17:20
  Permalink

  Ei yllätä. Suomen oikeuslaitos suosii naisia. Jollakin miehellä pimahti.

  Reply
 • 13.11.2017 at 22:06
  Permalink

  Eipä tunnu suosivan pieniä lapsia. Nythän oli suosittuna taas kerran matu, jolle ei saatu aioissa karkotusta. Olihan jo pahoinpidellyt neljätoistavuotiaan tyttärensäkin. Tuollaisille sementtipainot jalkoihin ja pohjanlahteen

  Reply
 • 14.11.2017 at 00:05
  Permalink

  ”Itä-Uudenmaan sosiaalipäivystyksen kriisiapua saa numerosta 040 517 4194”

  Hmmm… Miski ihmeessä? Tämähän on ”monikulttuurisuutta”. Siis aivan normaalia, sillä emmehän me ole impivaaralaisia. Olkaamme siis mogadishulaisia! Ja lainatakseni erärstä ulkomiinisteriön valopäätä.. ”Älkäämme keskittykö ikäviin asioin, jotka tahraavat Suomen monikulttuurista onnea ja hekumaa. Vaan kertokaamme positiivisia asioita maailmalle. (minä): Kuten siitä kuinka valtakoneistomme sortavat omaa kansaansa ja mikä parasta polpoa: Kansallismielisiä ja niitä, jotka tekevät kunniaa Siniristilipulle ja kumartaa sotaveteraaneja ja samalla pyllistää islamin puolikuulle ja sen pyhälle sodalle, jossa vääräuskoisten veri oikeauskoisesti valutetaan katuojiin, joita varten ne kaukonäköisesti Allah sai laiskat ja rasistiset vääräuskoiset kaduilleen tekemään. Allahu Akbar! Kunnia ei ole kaatua maasi, kotisi, perheesi edessä vaan murhata ne pois kuleksimasta.Ja kas tunne on sama kevyt mieli, kuin vääräuskoisen istunto psykiatrin sohvalla noustessa.

  Reply
 • 14.11.2017 at 10:38
  Permalink

  Joku viisaampi voisi huomata asenteen näiden kaikkien kommenttien takana. Umpisilmäinen idiotismi. Oma pienuus.

  Rauha poisnukkuneelle lapselle, omaisille voimia.

  Reply
  • 14.11.2017 at 12:30
   Permalink

   Tekijä teki tekonsa kulttuurisista syistä ja perusteli aikaisempia tekojaan juuri niillä, joten pidä saastainen turpasi kiinni ”umpisilmäisestä idiotismista” kun juuri annoit näytteen siitä.

   Joku sinua viisaampi voisi huomata ironian nimimerkkisi ja ideologiasi välillä; Suvaitsevaisuudessasi olet kuin sammakko hiljalleen lämpiävässä vedessä hokemassa itselleen että ei tämä paha vielä, ei vielä kiehu ja kiehuuhan muuallakin joten miksi sitten ei meilläkin…

   Reply

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.