Neljä kuorma-autoa poltettiin Tampereella viime yönä – Vahingot satojatuhansia

Sisä-Suomen poliisi Tampereella tutkii viime yönä Nekalassa Ahlmanintiellä sijaitsevan Valion toimipisteen pihalla tapahtunutta neljän kuorma-auton polttamista. Autot on sytytetty kaikki erikseen palamaan. Aiheutetut vahingot nousevat useisiin satoihintuhansiin euroihin.

Alueelta on n. klo yhden aikaan nähty poistuvan kaksi nuorehkoa miestä, jotka ovat ensin ylittäneet Ahlmanintien ja jatkaneet sitten matkaansa kohti keskustaa.

He olivat peittäneet kasvonsa jollakin tummalla vaatteella. Toisella oli päällään musta huppari tai takki ja toisella vihreä/pastellivärinen takki/huppari. Molemmilla oli käsissä tyhjältä vaikuttaneet vaaleat muovikassit.

Poliisi pyytää tietoja alueella puolen yön jälkeen liikkuneesta kaksikosta. Eri valvontakameroista on havaittavissa, että Ahlmaninkadulla liikkuu useita rekka- ja kuorma-autoja puolen yön jälkeen. Kuljettajia pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin havaintojen saamiseksi.

Tiedot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai soittaa numeroon 0295445890.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Neljä kuorma-autoa poltettiin Tampereella viime yönä – Vahingot satojatuhansia

 • 14.11.2017 at 13:55
  Permalink

  Hupparit. Valion autoja. Antifa valkoista maitoa vastustamassa?

  Reply
  • 14.11.2017 at 19:19
   Permalink

   Hyvä analyysi! Valkoinen maito on ”rasismia ja dustaa ”valkoista ylivaltaa”. Vihreät taas inhoavat lemmujen keskitysleirien eli navetoiden ”Arbeit macht Frei” nukkumatiloja sekä maidon herustusta harjoittavia ”riistäjiä”.
   Mielestäni olisi aika siirtyä ameriikkalaiseen kulttuuriin, jossa ei ensinkään ammuta, vaan ammutaan jalkojen sijasta siihen toimimattomampaan osioon tavattaessa, jonka jälkeen suoritetaan kuulustelu hissun kissun kunhan ensin ”oikeudet” on luettu. Se, mitä valtamedia ja ”parempi väkivalta” tästä perseensä repii verille, sen voi jättää sille kuuluvaan arvoon ja muistaa, että maailmaan ja vallankin äärettömään avaruuteen humanoidien harmiksi mahtuu meteliä äärimmäisen paljon.

   Reply
 • 14.11.2017 at 15:45
  Permalink

  Koska tuodaan seuraavat 36 tuhatta paikanhakijaa maahan, että päästään pian vaaditun 62 miljoonan kansalaisen tavoitteeseen?

  Reply
 • 15.11.2017 at 08:27
  Permalink

  Uustamperelaiset kunniakansalaiset ne vaan vähän polttelevat pahimpaan koti-ikävään.

  Reply
  • 15.11.2017 at 11:35
   Permalink

   Tai punavirheet..

   Reply

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.