Hyvinkäällä yliajoon epäilty saatu kiinni – Uhri menehtyi

Itä-Uudenmaan poliisi on saanut 15.11.2017 yöllä tapahtuneen yliajon tekijän kiinni. Yliajo tapahtui klo 04.00 jälkeen Hämeenlinnantien ja Veikkarinkadun risteyksen läheisyydessä Hyvinkäällä. Tekijä ja auto on poliisin hallussa.

Poliisi pääsi jäljille yleisövihjeen perusteella ja epäilty tekijä otettiin kiinni illalla klo 17.30 Hyvinkäältä. Epäilty on paikkakuntalainen vuonna -87 syntynyt mies.

Ohikulkija löysi tänään aamuyöllä noin klo 4.23 Hämeenlinnantieltä, Veikkarinkadun risteyksen tuntumasta ajoväylältä menehtyneen miehen. Uhrin henkilöllisyydeksi selvisi vuonna -32 syntynyt paikkakuntalainen mies.

Mies oli ollut liikenteessä turkoosinvärisellä polkupyörällä ja kaikki merkit viittaavat siihen, että hän olisi joutunut yliajon uhriksi.

One thought on “Hyvinkäällä yliajoon epäilty saatu kiinni – Uhri menehtyi

  • 16.11.2017 at 09:15
    Permalink

    No niin pyöräilijät. On sateinen aika vuodesta ja kadut ovat mustia. Onhan teillä pinnaheijastimet ja toimivat sekä etu- että takavalot? Ja mielellään joku heijastimellinen vaate yllä. Ja autoilijat: nhan lamput kunnossa ja kännykkä pois korvalta ajellessa? Eikä kiirettä minnekkään, niinhän?

    Vaikka kaikki varotoimet tehdään ja ollaan tarkkaavaisia liikenteessä, ei vahingoilta vältytä. En nyt syytä autoilijaa mutta sanon että -87 syntyneen henkilön refleksit ovat merkittävästi paremmat kuin -32 syntyneen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.