KauppaSuomi-lehti puhdistaa Juha Kärkkäisen mainetta

Tänään monen suomalaisen kodin postiluukusta kolahti J. Kärkkäinen Oy:n julkaisema KauppaSuomi-lehti, joka jaettiin tällä kertaa normaalia laajemmalla jakelulla. Laajan jakelun perusteeksi voisi kuvitella joulusesongin, mutta yhtä lailla se palvelee myös lehdessä näkyvästi esillä olevaa tavoitetta puhdistaa Kärkkäisen mainetta.

Jo lehden kannessa julistetaan, että Kärkkäisen poliittinen ura on nyt ohi. Sisäsivuilla on Kärkkäisen tarjousten ja muiden juttujen lisäksi Nykysuomenkin jo aiemmin julkaisemat Kärkkäisen kirjoitukset: avoin kirje yhteistyökumppaneille sekä pitkä artikkeli otsikolla ”Riitelyn sijaan isänmaan etu vaatii yhteistyötä”.

Lehdessä on myös Kärkkäisen Ylivieskan tavaratalossa lounasravintolaa pitävän Mehmet Yilmazin haastattelu. Yilmaz kertoo yhteistyön toimivan hyvin.

– Missään nimessä Juha Kärkkäistä ei voi sanoa rasistiksi, Yilmaz sanoo.

KauppaSuomessa kerrotaan, että J. Kärkkäinen Oy keskittyy asiakkaiden palvelemiseen ja henkilökunnan hyvinvointiin, ei politiikkaan. Tähän liittyen lehti julkaisee seuraavat teesit:

– J. Kärkkäinen Oy luopui joulukuussa 2013 Magneettimediasta sekä sen domainista. Magneettimedian tilalle perustettiin KauppaSuomi-lehti. Magneettimedia luovutettiin Pohjoinen Perinne ry:lle.

– Juha Kärkkäinen avusti Magneettimedian yhden printtilehden julkaisua vielä sen jälkeen, kun julkaisu luovutettiin toiselle yhdistykselle. Tämä on historiaa, sillä nykyään Kärkkäinen eikä hänen yhtiönsä tue millään tavalla poliittiseksi luokiteltavien tahojen toimintaa.

– Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske totesi 2015 muille luovutetun Magneettimedian saamasta rikosilmoituksesta: ”Huomioon ottaen, että maahanmuutto- ja pakolaiskysymys on sekä kansainvälisesti että kansallisesti merkittävä yhteiskuntapoliittinen kysymys, ei [rikosilmoituksen poikinut] kirjoitus kärkevyydestään ja provokatiivisuudestaan huolimatta täytä kiihottamisrikoksen tunnusmerkistöä.”

– J. Kärkkäinen Oy ja Juha Kärkkäinen eivät tue rahallisesti Pohjoinen Perinne ry:tä eikä Pohjoismaista Vastarintaliikettä. Juha Kärkkäinen ei ole kuulunut mihinkään poliittiseen järjestöön tai rahoittanut niiden toimintaa.

– Toisin kuin muutamat mediat uutisoivat kevättalvella 2017, J. Kärkkäinen Oy ei ole toimittanut mitään tarvikkeita Pohjoinen Perinne ry:n Kadulle.com-kauppaan. Kadulle.com hankki tuolloin välikäsien kautta varastoihinsa joitain Kärkkäisen tavaroita siinä missä Finlaysoninkin tuotteita.

– J. Kärkkäinen Oy eikä Juha Kärkkäinen henkilökohtaisesti salli ihmisten etnistä sortamista tai näiden jaottelua ”parempiin” ja ”huonompiin” syntyperän perusteella. Juha Kärkkäinen tuomitsee myös suomalaisiin kohdistuvan rasismin. Hän ei salli myöskään ihmisten vainoamista mielipiteiden perusteella.

– J. Kärkkäinen Oy:llä ei ole enää mitään tekemistä politiikan kanssa, vaan se keskittyy puhtaasti kaupantekoon, kasvuun ja henkilökunnan hyvinvointiin. Tästä on tiedotettu virallisesti myös kaupan sidosryhmiä.

– KauppaSuomi-lehti lopetti syksyllä 2017 Saa sanoa -mielipidepalstan, jossa julkaistiin lukijoiden lähettämiä mielipidekirjoituksia.

– KauppaSuomi on täysin puolueeton lehti, jossa keskitytään kaupankäyntiä tukeviin artikkeleihin sekä kerrotaan lehden teemojen mukaisista asioista, esimerkiksi harrastuksista, terveydestä, kodinhoidosta, suomalaisista yrityksistä, urheilusta sekä autoilusta ja liikenteestä.

– Jatkossa J.Kärkkäinen Oy ei salli poliittista toimintaa yhtiönsä tiloissa.

Lähde: KauppaSuomi

Katso myös:

11 thoughts on “KauppaSuomi-lehti puhdistaa Juha Kärkkäisen mainetta

 • 15.11.2017 at 15:03
  Permalink

  Jaa… Aika ihmeellistä ovatkin Magneettimedian jutut. Ihaillaan Hitleriä, tuota eurooppalaisten vihollista. Iraniakin tuota arjalaisten valtakuntaa Magneettimedian jutuissa ihailtiin.

  Reply
  • 15.11.2017 at 16:14
   Permalink

   Mitä sitten? Eihän sun ole pakko lukea. En minäkään lue vartiotornia kun ei kiinnostele.

   Reply
   • 16.11.2017 at 10:45
    Permalink

    Mutta on se aika outoa kun tuetaan valheita. Hitele oli germaanien petturi ja ihaili arjalaisia, joita ovat esimerkiksi iranilaiset.

    Reply
 • 15.11.2017 at 16:06
  Permalink

  Kärkkäinen on suuri työllistäjä ja nyt nämä vitun suvakit ja muut urpot yrittävät tavalla tai toisella hankaloittaa yrityksen toimintaa. Mutta taitaa käydä toisin päin,Kärkkäisellä asiakas käynnit senkun kasvavat. Mahtaa vituttaa suvakkeja.

  Reply
  • 15.11.2017 at 16:44
   Permalink

   Vituttaa? Kun saivat painostamalla ja uhkailemalla tahtonsa läpi ja Kärkkäisen hiljaiseksi politiikan osalta. Ne juhlivat nyt.

   Reply
 • 15.11.2017 at 17:38
  Permalink

  Toivottavasti tyytyvät tähän. Kärkkäinen on kai heidän mielestään syyllistynyt paljon rasismia pahempaan tekoon. Nimittäin puhumaan totta monessakin tulenarassa asiassa, kun eliitti haluaisi juuri salata totuuden.

  Reply
 • 15.11.2017 at 19:15
  Permalink

  Kannattaa ottaa huomioon KauppaSuomi=Kärkkäisen oma lehti, joten onkohan se KS ihan puolueeton kirjoittamaan Kärkkäisestä yrityksenä?

  Reply
  • 15.11.2017 at 21:55
   Permalink

   Ei ole vastapuolikaan. Se ei ole esittänyt todisteita. Kärkkäisellä joka tapauksessa on tietoa eniten itsestään

   Reply
 • 15.11.2017 at 20:12
  Permalink

  Kaleva jäjesti lukijoilleen äänestyksen verkkolehteensä siitä missä oululaisessa kaupassa on parhain palvelu. Kärkkäinen alkoi saamaan ylivoimaisesti enemmän ääniä kuin muut kaupparyhmittymät. Kuten aina kansan äänestäessä ”väärin”. Kaleva katkaisi äänestyksen keskenkaiken vuorokautta aikaisemmin perustellen, että ”äänestystä häirittiin”???
  Niinpä! Tätä voi jo kutsua Iltapaskoista alkanutta ”wanhanaikaista” siksi ”wanhanaikaiseksi”. Kun huomataan, että homma rupeaa kusemaan. Lyödään liinat kiinni mitä surkeammalla tekosyyllä saavuttaen näin säälittävyyden huipun, jolle nauraa aidan seipäätkin. Todellista ”husaari mieltä” suvakkijulkaisuilta on ottaa kerta toisensa jälkeen sama riski ja taas astua samaan lehmän paskaan kuin tuhat kertaa aikaisemminkin.
  Pohjois-Korea.

  Reply
 • 16.11.2017 at 05:17
  Permalink

  Kauppa suomen = Kärkkäisen kirjoitus on paikkansa pitävä, ainakin ajojahdin osalta.
  Kuraa heitetään ja silti syytöksiä ei pystytä todistamaan. Tuomiot tuli toisten kirjoitusten lainaamisesta ( vaikka lähteet oli aina mainittu).
  Keväinen juhla haastattelu oli myös mainiota luettavaa ja Juhalla erinomaiset mielipiteet.
  KIITOS Juhalle.

  Reply
 • 16.11.2017 at 09:54
  Permalink

  On se kummaa kun yhtä kauppiasta mollataan Eikös poliisi pitäis olla tasapuolinen joka ei kai toimi vihapuheen suhteen Jos matusta joka on raiskari kirjoittaa että palautettava kotimaahansa niin poliisi puuttu tähän Eikös sellaiseen jos suomalaiseen suunnataan vihapuhe niin poliisin pitäis puuttua Vihreet saa sanoa suomalaisista mitä vaan ei ole vihapuhetta Kuinka suomi on mennyt sellaiseksi ettei mitään tasa arvoa edusteta Olen ihmeessä kun en tiedä mitä Kärkkäinen on tehnyt mutta täytyypä mennä joulu ostoksille kauppaan

  Reply

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.