3-vuotiaan tyttärensä puukotuksesta epäilty mies vangittu – Oli uhannut tappaa myös ex-puolisonsa

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on vanginnut 38-vuotiaan miehen todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Miehen vangitsemisoikeudenkäynti alkoi Porvoossa kello 15 ja se käytiin suljetuin ovin.
Poliisi ei ole juurikaan kertonut miehen kuulusteluista, mutta yleisesti epäillään henkirikoksen liittyvän huoltajuuskiistaan.

Miehen entinen puoliso oli hakenut miehelle laajennettua lähestymiskieltoa, jonka käsittely olisi ollut oikeudessa ensi maanantaina. Entisen puolison mielestä mies oli uhka hänelle ja heidän yhteiselle 3-vuotiaalle tyttärelleen.

Naisen lähestymiskieltohakemuksen mukaan mies oli uhannut tappaa heidät, ja äiti ja tytär olivat joutuneet hakeutumaan tämän vuoksi turvakotiin.
Poliisin mukaan mies sieppasi kolmevuotiaan tyttärensä ja vei tämän leikkipuistoon. Noin kello 7.55 hän alkoi pahoinpidellä ja puukottaa tytärtään.

Poliisipartio oli paikalla kymmenessä minuutissa, ja poliisi taklasi miehen maahan. Lapsi toimitettiin sairaalahoitoon, mutta pian sairaalasta kerrottiin, että pieni tyttö on kuollut saamiinsa vammoihin.

Mies, 38-vuotias Ranskan kansalainen on aiemmin tuomittu lyhyeen ehdolliseen vankeuteen toisen, teini-ikäisen tyttärensä pahoinpitelystä.

4 thoughts on “3-vuotiaan tyttärensä puukotuksesta epäilty mies vangittu – Oli uhannut tappaa myös ex-puolisonsa

  • 16.11.2017 at 16:38
    Permalink

    Kun rotunsa pettää niin mitä jäljelle jää?

    Reply
    • 16.11.2017 at 16:54
      Permalink

      Jäljelle jää valtion maksamat pikku korvaukset ja varmaan kuitenkin lämmin mieli matusuhteesta.

      Reply
      • 16.11.2017 at 18:43
        Permalink

        Valtion tukemaa moraalirappiota siis. Sairasta!

        Reply
  • 16.11.2017 at 19:27
    Permalink

    Lapsen äiti oli suomenruotsalainen opettaja RKP:n ankkalammikossa! Kova hintalappu tuli unelmalle niin äidille kuin suomalaisille veronmaksajille.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.