Lohja: Poliisi löysi etsimänsä, itsensä bensalla valelleen miehen

Nykysuomi kirjoitti eilen Lohjalla, Vaanilan alueella 15.11.2017 noin klo 14.30 poliisitehtävän yhteydessä poliisipartion tavoittelema henkilön käyttäytyneen itsetuhoisesti ja päässeen pakenemaan paikalta. Poliisi etsi henkilöä useamman partion voimin. Käytössä oli myös rajan helikopteri.

Varotoimena poliisi oli yhteydessä lähialueella oleskeleviin. Henkilön etsinnät jatkuvat. Poliisin mukaan ei ollut viitteitä siitä että suoranaista vaaraa ulkopuolisille olisi ollut.

Iltasanomien tietojen mukaan Mäntynummen päiväkodissa vierailivat poliisit jotka kertoivat alueella liikuskelevan tummiin pukeutuvan, noin 160-senttisen miehen, joka on valellut itsensä bensiinillä tai muulla herkästi syttyvällä aineella.

-”He sanoivat, että tässä on poliisioperaatio käynnissä ja uhkaavasti käyttäytyvä henkilö liikkuu alueella. Ja että jos näette häntä, soittakaa 112.”

Poliisi sai miehen kiinni eilen illalla noin kello 21 aikoihin ja jatkaa  tapauksen tutkintaa muun muassa virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Lähde: Poliisi, IS

3 thoughts on “Lohja: Poliisi löysi etsimänsä, itsensä bensalla valelleen miehen

  • 16.11.2017 at 08:41
    Permalink

    Olisivat nyt tarjonneet edes tulta. 🙂

    Reply
  • 16.11.2017 at 12:40
    Permalink

    ”Hän syntynyt on bensaa suonissaan”…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.