Katastrofaalinen seksuaalisen väkivallan aalto Ruotsissa 2016

1
Mainos

Hälyyttäviä raportteja alkoi tulla jo koulujen päättäjäis-viikonlopppuna naapurimaassamme.  Sen jälkeen saldo on vain kasvanut, ja ruotsalainen media selittää ilmiön ”lämpimistä ilmoista” johtuvaksi. Seuraavassa tarkastelemme ilmiötä, ja tukeudumme Tajukankaan keräämiin tietoihin.

Norköpingin Bråvalla-festari on rockin kuluttajille eräänblainen kesän ensimmäinen suurtapahtuma. Se oli sitä myös seksuaalirikollisille: Kymmenisen ilmoitettua raiskausta ja kymmeniä ahdisteluja. Teini-ikäisille suunnattu ilmaiskonsertti Putte i Parken ei jäänyt jälkeen 70:llä rikosilmoituksella, joista 10 raiskauksia.  Nuorison huvitteluympäristö on nyt jotain muuta, kuin vain muutama vuodsi sitten.

Malungin tanssivuiikoilla raiskattiin 17- ja 18-vuotiaat tytöt, ja ahdisteluja kirjattiin kymmeniä. MalmönHulegårdin urheilukentältä siepattiin 14v-tyttö keskellä päivää, ja raiskattiin viereisessä metsikössä.Kalmarissa asukkaat saavat pelätä joukkoraiskausliigoja, joita poliisi ei ole tavoittanut. Visbyssä raiskattiin 16v-tyttö ja keski-ikäinen nainen. Keskellä Mariestadin kaupunkia raiskattiin puistossa 20v-nainen.Skellefteåssa Trästock-tapahtumassa viime viikonloppuna kirjattiin kymmeniä seksuaaliseen ahdisteluun liirttyviä ilmoituksia. Sundsvallissa irakilainen mies raiskasi 25v-naisen myös viime viikonloppuna.Borgholmissa sivulliset keskeyttivät miesjoukon toiminnan kesken raiskauksen. Tapauksia on enemmän kuin kukaan ehtii luetella.

Mainos

Aiempaan rikollisuuteen nähden tällä ilmiöllä on kolme uutta piirrettä: 1. Teot ovat väkivaltaisempia, kuin mihin on menneinä vuosikymmeniä totuttu; 2. Tekijöitä on monasti useita; 3. Milloin tekijöistä saadaan tietoja, ulkomaalaiset t. turvapaikanhakijat ovat vahvasti yliedustettuina. Mihin tämä liittyy?

Ensimmäinen ja useimmin mainittu syy kehitysmaataustaisten runsaaseen osallistumiseen naisiin ja tyttöihin kohdistuviin hyökkäyksiin on heidän kotimaidensa tapakulttuurissa: Täyden ihmisarvon ja fyysisen koskemattomuuden myöntäminen nais-sukupuolelle on dominoiva piirre vain globaalisti katsoen *vähemmistökulttuureissa*: Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, etc. Laajoilla alueilla Aasiaa ja Afrikkaa miesten on vaikea hahmottaa naista täysvaltaiseksi kansalaiseksi, jolla on myös päätäntävalta omasta kehostaan.

Kehitysmaa-miesten massamaahanmuutto Ruotsiin -ja myös Suomeen- ei voi olla heikentämättä naisten asemaa, ja heidän tähän asti nauttimaansa maailmanmitassa harvinaisen korkeaa turvallisuustasoa. Tilanteen heikentymiseen ei tarvittaisi muita syitä, mutta niitäkin löytyy.

Islam uskonnollispoliittisena liikkeenä on jo vääränprofeetan Muhammedin ajoista alkaen pyrkinyt laajentumaan muiden kulttuurien alueille. Sotilaallista valloitusta seuranneella alistamisen ja pakkokäännyttämisen kautena naisrauha on suotu vain islaminuskoisille, sikäli kun heillekään. Ilmiön nimi on *vapaa seksuaalinen aggressio*. Tällä on kaksi etua po. takapajuisen aavikkokultin kannalta:

  • Islaminuskoisille nuorukaisille taataan seksuaalisten palvelujen saatavuus sanktioimalla vääräuskoisilta naisilta ja lapsilta kieltäytyminen täyttämästä muslimin vaatimuksia. Tämä sekä helpottaa nuorukaisten rekrytoimista sotiin, kun sodissa saa vapaasti raiskata, että vähentää häiriöitä islamisen yhteisön sisällä.
  • Jatkuva seksuaalinen ja muu ahdistelu pakottaa muunuskoiset kääntymään islamiin saadakseen olla rauhassa. Mm. Iran on juuri näin islamisoitu.

Monet imaamit yms. ovatkin jopa julkisissa lausunnoissaan korostaneet, että vääräuskoisen naisen t. tytön raiskaaminen on otollinen teko allahille.

Olemme siis havainneet seksuaalisen väkivallan korkealle tasolle kehitysmaatulokkaiden keskuudessa sekä kulltturisen että uskonnollisen syyn. Ilmiöön on vaikuttanut myös etnisen imperialismin edistäminen: Traumatisoimalla mahdollisimman suuri määrä kantaväestön naisia ja tyttöjä kykenemättömiksi parisuhteisiin ja perhe-elämään vahingoitttamalla heidän psyykettään seksuaalisella väkivallalla tai häpäisevällä hyväksikäytöllä, vähennetään kantaväestön seuraavan sukupolven lukumäärää. Ilmiöllä on siis myösdemografinen taso.

Syitä seksuaaliseen aggressioon maahanmuuttajamiesten käyttäytymisessä:

  • Seksuaalinen väkivalta on seurausta tekijöiden psyykkisestä rakenteesta, jonka on aiheuttanutsomatosensorinen puutostila varhaislapsuudessa.  Suomeksi: Kasvava kehitysmaalapsi saattaa saada enemmän lyöntejä kuin hellyyttä. Tästä aiheesta jaetaan mm. rajat-kiinni-ryhmiin puistattavia videoita.
  • Varhais-aikuisuuden seksuaalinen frustraatio, kaikkien tyttöjen ollessa joko tarkoin vartioituja tai jo valmiiksi hengiltä kivitettyjä, syventää em. hellyys-vajeen tajuntaa rujouttavaa vaikutusta. Kehityspsykologi James W.Prescott onkin jo 1970-luvulla kirjoittanut eräässä julkaisussaan: ”Tulemme kohtaamaan sodan ja väkivallan uhkan sellaisten kansojen taholta, jotka kieltävät tai rajoittavat lapsiltaan hellyyden ja nuorilta seksuaalisen nautinnon.
  • Uskonto ja tapakulttuuri tukevat patriarkaalisuutta, joten ne sisäistänyt henkilö on usein kykenemätön kohtaamaan avoimessa yhteiskunnassa ja tasa-arvoisessa tapakulttuurissa eläviä naisia.
  • Islamilaiseen oireyhtymään näyttää kuuluvan myös toteutumistilaisuuttaan etsivä naisviha. Kun islamin maailmassa jokainen nainen on periaatteessa jonkun miehen tai suvun omaisuutta jota tiukasti vartioidaan, vääruskoiset naiset ovat vihan purkautumiskohde.
  • Usein viitataan siihen turhautumiseen, mitä eräät kehitysmaalaiset tuntevat länttä ja Eurooppaa kohtaan historiallisistya syistä.  Islamin sotilaallinen voima lakkasi olemasta 1800-luvulla, kun britit saivat vesijäähdytteiset konekiväärit Sudanin dervishi-sotaan: Siihen asti ihan huomioonotettava kuolemaahaluavien uskonsotureiden rynnäkkö, jolla 600-luvulta asti oli vallattu maata vääränprofeetan kultille, kohtasi ylivoimaisen tekniikan, ja muslimit jäivät historiassa muiden pyöriteltäviksi. Merkittävämpi turhautumisen syy on kuitenkin se tunne eurooppalaistenparemmuuden kohtaamisesta, joka juontuu elämisestä vääräuskoisten almuilla. Niinpä Suomesta jossa annetaan parhaat tuet, on lähtenyt suhteellisesti entinen muslimeja jihadiin. Suomalaisten ja ruotsalaisten naisten häpäisy onkin reaktio tähän alemmuuteen.
  • Tuhoamalla kantaväestön naisia ja tyttöjä valloittaja tekee tilaa omilleen, uusille maahantunkeutujille. Seksuaalinen väkivalta ei ole tämän *demografisen sodankäynnin* ainoa keino: Levittämällä kantaväestön nuorisolle huumeita, aiheuttamalla teiniraskauksia, ja muuta itsetuhoista käyttäytymistä valloittaja tekee tilaa omilleen. On tarkasteltava myös, miten ns. monikulttuuriset suhteet liittyvät tähän teemaan.

rotherham-muslim-rape-gangsMonissa raportoiduissa seksuaalisen väkivallan tapauksissa esiintyy huomiotaherättävänä piirteenä uhrin ylimääräinen häpäisy, itse väkivallanteon jälkeen. Edellä luetellut tekijät huomioonottaen, se ei yllätä. Uhrin päälle on syljetty, virtsattu, heitetty syösyttäviä nesteitä, joskus poltettu elävältä. Myös lapsiprostuutioon pakottaminen, jota on mm. Englannista raportoitu, on samaa häpäisyä ja arkipäivän tuhoamissotaa eurooppalaisia vastaan.

Maahanmuuttajien kotikulttuurit siis sisältävät sivistyneisiin oloihin ja oikeusvaltioihin soveltumattomia käyttäytymismalleja, ja mm. naisten esineellistämistä, mutta näiden kulttuurien alkuperäisillä alueilla on myös kehittynyt ainakin välttävästi toimivia yhteiskunnan puolustusmekanismeja, joilla po. koodivirheiden vaikutus lieventyy siedettäväksi. Esim. kaikkia naisia ei raiskata tai kivitetä, vaan joitain jää jäljelle lisääntymistarkoituksiin.

Jos jonkin yhteisön kollektiivinen henkinen sairaus menee liian pitkälle, yhteisön olemassaolo loppuu. Jos tämä joukko, klaani tai heimo, pysyttelee terveemmin elävien keskuudessa heitä riistäen, sairas meno voi jatkua periaatteessa loputtomiin. Kunnes jonkinlainen hylkimisreaktio herää emoväestössä?

Euroopan ja Suomen urbaani-nomadeilla ei ole heidän menttaliteetillaan ajattelevaa yhteiskuntaa ympärillään, vaan tapa- ja oikeuskulttuuri joka on kalibroitu aivan toisenluonteisille ihmisille. Esim. Englannin ”bobby”-poliiseilla ei ollut normaalisti mitään ampuma-aseita mukanaan virantoimituksessaan vielä 1960-luvulla. Ei tarvittu.

Henkilöt, joiden sukuperinteet ovat mukautuneet oloihin joissa verikosto on maan tapa ja varkailta katkaistaan käsi tai kaula (toisella kerralla), tuntevat Euroopassa olevansa paikassa jossa kaikki on luvallista. Tätä tunnetta on ruokkinut tehokkaasti myös vasemmistoliberaali lehdistö ja mielipidevaikuttajien äänekäs lauma puolustamalla jokaista ei-eurooppalaista oli tämä sitten tappanut, raiskannut tai vain levittänyt HIViä.

”Muslimitaustaiselle” jokainen nainen, joka liikkuu ilman vartioivaa miestä, on sallittua riistaa. Kun hän näkee kavereidensa metsästävän näitä, jopa käsittämättömän nuoria, aivan julkisesti kenenkään paheksumatta, hän oppii että tämä on oikein.

Joissakin kulttuureissa nainen, joka on sallinut miehen puhua itselleen tai jopa hymyillyt hänelle, ei voi enää sanoa ”ei”. Mies on korkeampi olento. Jos hänen himonsa ovat heränneet, ja paikalla on naaras joka ei kuulu jonkin isomman pojan omaisuuteen, mies katsoo oikeudekseen toteuttaa impulssinsa. Erityisesti toiseen heimoon kuuluvia naisia voi takapajuisissa kulttuureissa kohdella aivan miten tahansa.

Ilmiö on ollut olemassa Pohjoismaissakin jo parisenkymmentä vuotta, kuten  Göteborgin esimerkki osoittaa. Siihen  liittyy myös Suomi-yhteys, turkulainen kouluavustaja: Viisi somalia näkee kaksi vartioimatonta naista julkisella paikalla. Siis kaksi otettavissaolevaa sukupuolielintä.

Paitsi himoa, somalit tuntevat vihaa näitä toisrotuisia naisia kohtaan. Ne ovat kiihottavia, mutta kaikki heistä eivät anna somali-pojille. Tämä on verinen loukkaus muslimi-miestä kohtaan!!

”Muslimi-mies nähdä suojaton naaras, olla väärä heimo. Muslimi-mies otta rautapamppu, löydä naaraita päähän. Otta naaras housut pois. Nylkyttää. Tulla kaveri ja tehdä sama. Ugalabugala! Greekah!! Olla toinenkin naaras. Umbaba ei jaksa nylkyttää. Umbaba otta tyhjä pullo, lyödä se rikki, saada terävä ase…”

Prognoosimme on, että tämä ilmiö tulee jatkumaan, ja voimistumaan maissamme olevien kehitysmaalaisten määrän funktiona. Ihan riippumatta siitä, onko kesä tai talvi.

 

viagra for sale how to take cialis what works better than viagra azithromycin coverage viagra kaufen erectile dysfunction cialis cialis daily escitalopram nebenwirkungen acyclovir 400mg ciprofloxacin 500mg antibiotics cialis canadian pharmacy azithromycin 250mg tablets 6 pack buy generic viagra finasteride hair loss finasteride long term effects vardenafil vs viagra viagra costs ciprofloxacin lexapro vs zoloft what is finasteride pfizer viagra finasteride viagra cialis azithromycin 250mg azithromycin 500 viagra for men antibiotic ciprofloxacin cialis vs viagra ciprofloxacin 500 mg tabletten acyclovir dose levitra 20 mg viagra effects cialis for bph acyclovir for cold sores utilisation viagra cialis coupons from manufacturer cialis samples overnight finasteride side effects finasteride tablets cheap levitra best price viagra viagra wiki viagra nebenwirkungen azithromycin 500 erfahrungen sophia viagra lexapro vs wellbutrin lexapro 10 mg what is lexapro viagra sans ordonnance ciprofloxacin hcl 500 mg tab viagra from canada tamoxifen bijwerkingen propecia side effects levitra rezeptfrei deutschland what is finasteride used for withdrawal from lexapro ciprofloxacin 500 mg levitra 20 mg cost walmart lexapro coupons cialis coupon print cilias finasteride 5mg side effects mayo clinic generic cialis tadalafil effects of stopping finasteride cialis dosage viagra alternatives cialis coupon ciprofloxacin hcl lexapro for anxiety ciprofloxacin hydrochloride viagra tablet levitra online cialis generic availability ciprofloxacin 500mg tablets weaning off lexapro cost of cialis cialis generic tadalafil ciprofloxacin 250 mg cialis coupons ciprofloxacin side effects ciprofloxacin hcl 500 mg cialis online side effects of acyclovir cialis canada cialas buy cialis nolvadex generic lexapro generic viagra 100mg levitra prices how does acyclovir work zithromax 500 mg viagra price acyclovir 800mg acyclovir dosage what does finasteride do equipe argentine viagra cialis without a doctor’s prescription finasteride dosage tamoxifen therapy what does viagra do cipro for uti how long does viagra last cialis prices viagra natural viagra prices viagra coupons viagra 100 mg zithromax z-pak lexapro manufacturer website azithromycin pregnancy category levitra erfahrungen propecia what does ciprofloxacin treat canadian cialis ciprofloxacin dosierung levitra dosage tamoxifen nebenwirkungen viagra 100mg side effects of lexapro 10 mg levitra coupon lexapro dosages levitra without a doctor prescription what is acyclovir used for cialis discount lexapro 5mg how to wean off lexapro without withdrawals azithromycine 250 mg tamoxifen and weight gain levitra prezzo in farmacia cialis voucher viagra uk ciprofloxacin hcl 500 mg side effects wholesale cialis lexapro overdose viagra ciprofloxacin 250mg viagra vs cialis vs levitra cialis effects acyclovir side effects finasteride side effects in men azithromycin order viagra levitra vs viagra what is cialis cialis medication cealis cialis 10 mg finasteride and enlarged prostate generic for cialis finasteride 1mg cialis alternative cheap cialis viagra coupon side effects lexapro liquid cialis what is ciprofloxacin prescribed for azithromycin 250 mg buying viagra lowest cialis prices what is tamoxifen used for cialis for women cipro 500 lexapro and weight gain in women herbal viagra acyclovir vs valacyclovir azithromycin cost viagra 100 acyclovir dosage for cold sores lexapro and weight loss viagra ohne rezept aus deutschland viagra tablets cialis cost finasteride vs dutasteride escitalopram side effects side effects of finasteride 5mg tamoxifen escitalopram 10mg tamoxifen cost cialis cheap finasteride reviews viagra dosage viagra ohne rezept auf rechnung side effects of tamoxifen cipro uses generic viagra daily cialis first few days on lexapro what is cipro usually prescribed for ciprofloxacin nebenwirkungen lexapro medication viagra substitute is azithromycin penicillin finasteride for hair loss azithromycin z pak lexapro generic lexapro vs celexa viagra cost viagra single packs what is tamoxifen lexapro para que sirve zovirax azithromycin side effects cialis for sale levitra coupons finasteride 5mg azithromycin for strep throat sex viagra for women zithromax antibiotic azithromycin eye drops pfizer viagra coupons from pfizer what is azithromycin used for azithromycine azithromycin pediatric dosing ciprofloxacin side effects in women cipro dosage online viagra escitalopram effets secondaires what is acyclovir for finasteride 5 mg cialis from canada cipro drug class azithromycin liquid finasteride efectos secundarios cialis dosage strengths levitra 20 mg precio farmacia zoloft vs lexapro buy generic levitra female viagra generic cialis ciprofloxacin dosage viagra generic zithromax lexapro dosage ciprofloxacin drops azithromycin without a doctor’s prescription acyclovir ointment 5 lexapro generic name ciprofloxacin side effects after age 60 zovirax for cold sores finasteride effets secondaires azithromycin for uti buy levitra online cialis price azithromycin dosage escitalopram 10 mg para que sirve tamoxifen side effects in women side effects of cialis cialis sample lexapro bula azithromycin vs erythromycin viagra tesco cialis patent expiration 2017 cialis trial acyclovir 800 mg for shingles acyclovir 400 mg azithromycin drug class cialis 5 mg cialis on line cialis pharmacy prices how long for lexapro to work cheap viagra cialis lexapro side effects in men viagra 50mg viagra for sale uk cialis side effects cipro and tendonitis viagra medicine side effects of azithromycin 250 mg azithromycin pregnancy cialis testimonials ciprofloxacin bnf viagra side effects ciprofloxacin for dogs finasteride for women women viagra cialis or viagra lexapro weight gain zovirax cream viamedic cialis cialis 30 day sample lexapro celexa vs lexapro acyclovir for shingles cialis free trial cialis otc zovirax dosage generic levitra vardenafil 20mg tamoxifen and bone pain how does cialis work lexapro side effects men tamoxifen side effects over the counter viagra levitra vs viagra for hardness azithromycin tablets what is ciprofloxacin cialis reviews azithromycin 500mg price cialis cialis professional ciprofloxacin 500 mg for urinary tract infection cialis 20mg directions acyclovir cream azithromycin uses is lexapro a controlled substance cipro post finasteride syndrome cialis 5mg acyclovir 800 mg 5 times a day how long for azithromycin to take effect free viagra cipro side effects effects of stopping lexapro suddenly how to use viagra cialis coupon 20 mg azithromycin tablet is tamoxifen chemotherapy cialis pricing ciprofloxacin 500 acyclovir ointment ciprofloxacin class what is ciprofloxacin used for ciprofloxacin hydrochloride ophthalmic thuoc azithromycin levitra 20mg cost per pill what is escitalopram what is lexapro for lexapro side effects in women cialis for men how does lexapro work zovirax ointment cialis for daily use tamoxifen and foods to avoid viagra on line levitra 20mg what does azithromycin treat viagra generico side effects of lexapro lexapro side effects free cialis viagra bestellen ciprofloxacin ophthalmic solution viagra vs cialis what is cipro what is lexapro used for cialis 30 day trial coupon ciprofloxacin 500mg viagra without a doctor prescription discount cialis viagra samples levitra azithromycin and alcohol cialis coupons 2017 viagra 100mg tablets retail price finasteride medication viagra pillen kruidvat side effects of ciprofloxacin cialis 20mg is ciprofloxacin a penicillin side effects of lexapro in women cialis patent expiration finasteride results viagra pills azithromycin 250 mg treatment azithromycin 500 mg what infections does ciprofloxacin treat levitra 20 mg von bayer viagra for women stopping lexapro cialis vs viagra ciprofloxacin drug class ciprofloxacin uses azithromycin 250 cialis website lexapro dosing cialis 5mg daily azithromycin three times a week discount viagra when will cialis go generic cialis pills for sale lexapro and weight gain cyalis zithromax dosage tamoxifen interaction what is azithromycin azithromycin 5 day dose pack escitalopram 10 mg generic for lexapro how to wean off lexapro does lexapro cause weight gain ciprofloxacin coverage finasteride 5 mg tab cost of viagra lexapro 10mg cialis dosage recommendations canadian viagra azithromycin medscape escitalopram cialis generic cialis coupons printable viagra en ligne livraison 24h common side effects of ciprofloxacin 500 mg azithromycine eg 500 mg bijsluiter finasteride 5mg side effects canada viagra cialis tadalafil vardenafil 20mg buy levitra azithromycin class what is acyclovir finasteride 5mg tab acyclovir medication escitalopram oxalate viagra online viagra soft how does viagra work what is viagra lexapro reviews what is azithromycin for cialis copay card cialis savings card ciprofloxacin eye drops ciprofloxacin 500mg antibiotics side effects side effects of ciprofloxacin 500 mg viagra vs cialis acyclovir 800 mg ciprofloxacin spc buy cialis online levitra vs viagra side effects of finasteride side effects of viagra zovirax pills viagra pill lexapro withdrawal viagra alternative cipro side effects in elderly lexapro benefits for women canada cialis viagra without a doctor prescription usa lexapro and wellbutrin combination therapy how much does cialis cost cipro dangers where to buy viagra viagra activate tamoxifen side effects in women over 55 cipro antibiotic cialis 20 mg wellbutrin and lexapro acyclovir tamoxifen langzeitfolgen buy viagra online cialis samples is azithromycin cialis pills ciprofloxacin used for levitra 10 mg prezzo tamoxifen lawsuits acyclovir 200mg 9 levitra at walmart lexapro 20mg 200 cialis coupon levitra bayer 20mg meilleur prix revatio vs viagra side effects of azithromycin natural viagra generic cialis at walmart how to get off lexapro what does ciprofloxacin 500mg treat escitalopram 20 mg buy viagra lexapro withdrawal symptoms viagra vs cialis vs levitra viagra sex cialis patent expiration date extended cipro antibiotics viagra wikipedia viagra canada ciprofloxacin dose what is cipro used for finasteride permanent side effects online cialis viagra receptfritt azithromycin for pneumonia tamoxifen citrate levitra generic what bacteria does ciprofloxacin kill generic levitra viagra on line no prec acyclovir dosing

Mainos

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.