Terroristikomentajalle ansionsa mukaan.

0

Irakilainen satelliitti-TV-kanava Alsumaria News kertoo jezidi-uskontoon kuuluvan kurditytön ampuneen kuoliaaksi ISIS-Da’eshin komentajan Abu Anasin. Raportin mukaan ammuttu komentaja oli pakottanut hänet seksiorjuuteen.

Kurdistanin Demokraattisen Puolueen tiedottaja Saeed Mamouzini kertoi tämän tapahtuneen lauantaina lähellä Mosulia Irakissa. Abu Anas oli pakottanut saman naisen seksiorjaksi, ja antanut ”lahjana” seuraajilleen, kertoo Mamouzini.

Terroristit ovat viime vuonna vanginneet 5 270 jezidia, joista 3000 on yhä heidän hallussaan. ISIS-Da’esh julistaa avoimesti, että seksuaalinen väkivalta on osa islamiin käännyttämistä. New York Timesin haastattelema 12-vuotias tyttö kertoi lehdelle, että hänet siepannut mies pakotti hänet iljettäviin tekoihin, selittäen että se ei ole syntiä koska tyttö ei ole muslimi.

Jihadistit katsovat, ettei heidän uskontonsa vain salli heille seksuaalista väkivaltaa, vaan suorastaan rohkaisee siihen. Todistajalausuntojen mukaan ISIS:n terroristit rukoilevat, ja raiskaavat, ja taas rukoilevat. Seksuaalinen väkivalta on siis heille ikäänkuin uskonnollinen sakramentti, siinä kuin ehtoollisella-käynti tai virren-veisuu kristitylle.  Di-gold

Asiasta kertoi Mirror.

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.