Poliisi ampui bussimatkustajia puukottanutta naista Belgiassa.

0

Tämä on tapahtunut paikkakunnalla Ukkel, lähellä Brysseliä. Nainen haavoitti kahta tai kolmea bussissa. Naista taltuttaessaan poliisi joutui käyttämään asetta, mutta nainen ei ole haavoittunuit vakavasti.

Hyökkäyksessä käytettyä asetta nimiteään ”macheteksi”, ja hyökkääjä siis oli naispuolinen. Somessa on liikkunut viittauksia ”aasialaisuuteen”, mutta viranomaislausunnoissa puhutaan vain mielenhäiriöstä. Toisaalta, eräät uskonnot ovat hyvin lähellä kollektiivista mielenhäiriötä. Di-gold

 

Asiasta kertoi The SUN.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.