Forssassa matut vastaan paikalliset?

0

Maanantailtainen nuoren suomalaispojan pahoinpitely näyttää kärjistäneen etnisten ryhmien välit Forssassa? Apulaispoliisipäällikkö Tero Seppänen kertoi Forssan Lehdelle tilanteen kärjistyneen kesän aikana, ja että yhteenottoja on sattunut.

FORSSA333333333Forssan Lehti kirjoittaa 23.08:  ”Viimeisin tapaus sattui maanantai-iltana Forssan Prisman parkkipaikalla, jossa kaksi ulkomaalaistaustaista pahoinpiteli kantasuomalaisen 15-vuotiaan pojan. Poliisilla ei ole vielä varmuutta siitä, olivatko pahoinpitelijät turvapaikanhakijoita, mutta se on todennäköistä. Poliisilla on tiedossaan tarkat tuntomerkit tekijöistä.”

Maanantaisessa yhteenotossa oli poliisin tietojen mukaan enemmänkin osallisia, pahoinpideltyjä voi olla useita jotka eivät ole ottaneet poliisiin yhteyttä. Prisman tappelu tapahtui 19.30 poliisin tietojen mukaan.

FL: ”Tero Seppäsen mukaan turvapaikanhakijoiden ja kantasuomalaisten väliset yhteenotot ovat lisääntyneet koko Hämeen alueella loppukesällä. Seppänen uskoo, että syynä on vastaanottokeskuksien kiristynyt ilmapiiri.”

Iltalehden tietojen mukaan tänään tiistaina tapahjtui uusi yhteenotto 17.30. Lehden mukaan suomalaisia olisi ollut menossa vokkiin keskustelemaan edellisestä. ”Useita nuoria miehiä meni turvapaikanhakijoiden asuntolaan aiheuttamaan häiriötä”,  kertoi vanhempi konstaapeli Toni Janhunen lehdelle.

MV-lehdelle lähetetyssä videoleikkeessä näyttää käytävän tappelua ulkotilassa, matujen uhatessa ja lyödessä autoja. MV:n mukaan tapahtumapaikka on turvapaikanhakijoiden asuntolan ja paikallisen ammattioppilaitoksen välinen alue, ja tilanteeseen liittyy myös naisten ahdistelua. Videolla kuuluu nuoren naisen hätääntynyttä huutoa, ja näkyy lyömäasein aseistautuneita henkilöitä.

FORSSA222222

Asiasta kertoivat Forssan Lehti,

Iltalehti

MV-lehti.

Iltasanomat.

 

 

Tyttö huutaa kauhuissaan: ”Aja! Aja!” Matu lähestyy autoa lyömaaseen kanssa.

 

Tappelu:

 

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.