Saksan uudet kriisiohjeet kansalaisille: Varatkaa juomaa ja ruokaa 10:ksi päiväksi.

  0

  Saksan sisäministeriö valmistee uutta kriisisuunnitelmaa sodan ja luonnononnettomuuksien varalla. Suunnitelmaan sisältyy kansalaisten velvoittaminen varautumaan poikkeustilaan. Suunnitelmaluonnoksessa pidetään mahdollisena sotaa Saksan määperällä. Ns. kylmän sodan jälkeen tämäntapaisia skenaarioita ei ole aiemmin käsitelty.

  Päätellen siitä, mitä valmisteillaolevasta poikkeustilaan varautumissuunnitelmasta on kerrottu julkisuuteen, ruoka- ja juomahuollon katkeamista pidetään Saksan sisäministeriössä mahdollisena ja huomioonotettavana skenaariona kriisitilanteessa.  Iltalehti kirjoittaa: ”Elintarvikkeiden varastoimista koskevassa kohdassa todetaan, että saksalaisten tulisi varastoida vettä viiden ja ruokaa kymmenen päivän tarpeiksi sotilaallisen hyökkäyksen tai luonnonkatastrofin kaltaisten kriisien varalle. Suunnitelmaluonnoksessa todetaan, että esimerkiksi hyökkäys Saksan maaperälle on epätodennäköinen, mutta sitä ei voida sulkea pois.”

  Virkamiesten valmisteleman suunnitelman sanamuodot ovat hyvin varovaisia, mutta miten tämän asian esilletulo liittyy  mm. Sveitsin puolustusvoimien komentajan ja eräiden muiden turvallisuusviranomaisten esittämiin varoituksiin Eurooppaa uhkaavasta sisällissodasta? Sisällissodalla viitataan tässä yhteydessä konfliktiin Eurooppaan tulleiden miljoonien maahanmuuttajien kanssa.

  Useat kriisisuunnitelmasta raportoineet mediat ymmärtävät yhdistää uutisen Saksaa tällä hetkellä vaivaavaan maahanmuuttaja-tulvaan ja turvapaikanhakijoiden aiheuttamiin rauhattomuuksiin.

  Suunnitelman olemassaolo on virallisesti vahvistettu, vaikka sen sisällöstä ei ole annettu tietoja, kertoo Keskisuomalainen:

  ”Sisäministeriön edustaja vahvisti uutistoimisto AFP:lle, että hallituksen on määrä hyväksyä väestönsuojelua koskeva suunnitelma, mutta kieltäytyi kertomasta asiasta tarkemmin. Frankfurter Allgemeinen mukaan hallituksen on määrä hyväksyä suunnitelma keskiviikkona. Iskujen sarja Saksassa heinäkuussa on herättänyt viime aikoina kiivasta keskustelua maan sisäisestä turvallisuudesta.”

  Suunnitelma sisältää kansalaisten velvoittamisen po. perhekohtaisen varmuusvaraston ylläpitoon. varsin mielenkiintoista.

  Saksan hallitus siis varautuu. Pitäisikö Suomenkin?  Di-gold

  Asiasta kertoi Iltalehti 23.08. ja Keskisuomalainen 21.08. Uusi Suomi 23.08.

  Sveitsin puolustusvoimien komentaja Euroopan sisällissodan uhasta.

  Senaattori ehdottaa laittomien maahantulijoiden karkoittamista armeijan avulla Saksasta.

  http://www.zerohedge.com/news/2016-08-21/german-government-urges-citizens-stockpile-food-water-first-time-cold-war-ended

   

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.