Senaattori ehdottaa laittomien maahantulijoiden karkoittamista armeijan avulla Saksasta.

1

Senaattori Thilo Sarrazin ehdottaa Saksan armeijan käyttämistä turvapaikanhakijoiden kiinniottamiseen ja saattamiseen maan rajojen ulkopuolelle. 

”Kaikki  laittomat maahantulijat ja turvapaikanhakijat, joiden oleskelulupa on evätty, tulee poikkeuksetta poistaa maasta”, painottaa entinen senaattori. Hänen mielestään maahantulijat tulee palauttaa alkuperämaahansa tai sinne missä olivat ennen EU:n alueelle tuloaan.

 

Thilo Sarrazin ehdottaa armeijan käyttämistä laittomien oleskelijoiden saattamiseen takaisin rajan yli. idea on varsin yksinkertainen ja luonnollinen. Melkein ihmettelee, ettei sitä kukaan ole aiemmin sanonut. Di-gold

 

Asiasta kertoi Express.

1 KOMMENTTI

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.