Kielitaidottomat rikolliset yrittivät raiskata Tampereellä lauantai-iltana.

1

Lehden mukaan kaksi suomea tai englantia puhumatonta miestä yritti seksuaalista väkivallantekoa lauantaina 22.00 m- 22.30 välillä Tampereella. Uhri onnistui pääsemään pakoon käytettyään turvasumutetta.

Toisen epäillyn kaulalla mainitaan olevan sormenpään-kokoinen pahkura, mutta asialla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

”Poliisin mukaan tekijöiden epäillään olevan kaksi arabitaustaista, noin 30-vuotiasta miestä, joilla oli tummat lyhyet hiukset. Henkilöt eivät puhuneet suomea tai englantia. Epäillyt tekijät lähtivät juoksemaan epäillyn rikoksen jälkeen Kalevan puistotietä etelän suuntaan.

Poliisi pyytää havaintoja tuntomerkkeihin sopivasta kaksikosta. Toisella epäillyistä on sormenpään kokoinen luomi kaulassa, aataminomenan vieressä. Henkilöt voivat asua myös Tampereen ulkopuolella. Havaintoja pyydetään tapahtumapaikalta tai kaksikon pakenemisreitiltä.

Poliisia kiinnostaa myös havainnot henkilöstä, joka pesi kasvojaan tapahtuma-paikan lähistöllä. Poliisi pyytää yhteydenottoja Sisä-Suomen poliisilaitoksen Pirkanmaan vihjepuhelimeen numeroon 0800 90022.”

 

Asiasta kertoi Iltalehti. Tamperelainen.

1 KOMMENTTI

  1. Kuinkas noita nyt voi ottaa kiinni kun uhrin tuntomerkit on olemattomat? Vastatkaapas paskalakit…..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.