Pukinmäki etsii mysteeri sankaria

0
kuvakaappaus facebook
kuvakaappaus facebook

Kuka on tämä keski-ikäinen mies, joka auttoi henkilöt palavasta autosta?

 

Iltalehti kertoo:

”Maanantaina iltapäivällä Vesa Ollila oli kävelemässä kaverinsa kanssa Helsingin Pukinmäessä K-Marketin kohdalla, kun he yhtäkkiä kuulivat kovan rysähdyksen. K-Marketin edustalla, lähellä miehiä ajaneen auton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan sillä seurauksella, että auto oli törmännyt vauhdilla seinään. Törmäyksen jälkeen auto kierähti kyljelleen, eivätkä sisällä olleet naiset päässet omin avuin ulos.

Muutama sekunti törmäyksen jälkeen Vesa Ollila oli auton luona repimässä irti rikkoutunutta tuulilasia, jotta toinen autossa olleista naisista pääsi ulos. ”En muista tapahtumasta paljoakaan, ei siinä ehtinyt mitään ajatella. Muistan, että autossa oli kaksi ihmistä, joista toisen sain revittyä ulos. Kuljettaja oli ratin kohdalla puristuksissa, joten häntä en saanut autettua”, Ollila kertaa tapahtumia.

Hän muistelee, että paikalla auttamassa oli myös toinen mies, jonka henkilöllisyys on tiettävästi jäänyt epäselväksi. ”Autosta nousi savua. Pelkäsin, että se syttyy palamaan”, Ollila muistaa.”

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.