Joku nobody jenkeistä väittää Vireniä doupatun.

Taas on löytynyt yksi rohkea, ja sille hyvä piilopaikka: Tämä urho on Bill Simmons, ja hän piileskelee jenkeissä. Väitteensä toisti Iltalehti.

Simmons esitti väitteensä keskusteluohjelmassa, seurassaan toimittaja-kirjailija Malcolm Gladwell. Herrat tekivät pitkittynyttä surutyötä jenkkijuoksijan Steve Prefontainen jäämisestä palkintopallilta Mûnchenissä v.1972. Ja syynä oli siis Lasse Virénin doping.

Todennäköisempi syy on ollut Prefontainen liian varhain alkanut loppukiri, mikä kulutti miehen voimat aiottua nopeammin. Arviontivirheitä sattuu, eivätkä ne ole mediaseksikkäitä. Tosiasiassa Lassen juoksu kaatumisensa jälkeen on suoritus, jolle ei löydy mitään selitystä. Silloiset myöhempiä konsteja kömpelömmät douppaukset eivät sellaiseen olisi riittäneet.

Vois toi jaskan pauhaminen jo loppua, selvässä asiassa. Di-gold

 

 

 

www.iltalehti.fi/yleisurheilu/2016082422219337_yl.shtml

One thought on “Joku nobody jenkeistä väittää Vireniä doupatun.

  • 25.8.2016 at 09:18
    Permalink

    Muuan henkilö kertoi että puoli tuntia ennen juoksua pukuhuoneessa tuli aivan hiljaista. Kaikki tohina ja hälinä hiljeni kun kanssakilpailijat valmentajineen havahtuivat siihen että Lasse nukkui ja kuorsasi. No, tai että hän siis nukkuin. Eli, Lasse oli niin rento että otti odotellessaan nokoset. SILLÄ HETKELLÄ, Lasse oli jo voittanut tuon juoksun. Hänellä oli muihin henkinen yliote.

    Joku voisi pirauttaa Lasselle ja kysyä vahvistuksen ko. henkilön kertomukseen.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *