Keskiviikkona Lontoossa ei puukotettu: Siellä ammuttiin.

0

New Cross Roadilla eteläisessä Lontoossa ammuttu bussipysäkillä, kertoo Metropol Policen edustaja. Laukaukset tapahtuivat keskiviikko-iltana  08.15 pm paikallista aikaa. Siellä ne vaan ammuskeloo toisiansa nämä britit?

Englannissa on ilmeisesti Euroopan tiukoin aselaki, ja sen huomaa myös rikollisuudessa: Ampuma-aseiden käyttö rikoksissa on yleistynyt, ja lontoolaisten kertoman mukaan ”kaikki tietää että (nuoriso)jengit ovat aseistautuneita”.  Aseiden ja räjähteiden päätyminen ”löyhille kaveripurukoille” on siis asia, joka tiedetään mutta josta on sopimatonta puhua. Saa helposti konservatiivin maineen jos mainitsee asian.

*Ongelmaa ei ole jos siitä ei puhuta* -linja on tuttua Suomessakin poliisin tiedottamisessa. mikä tässä on pahinta, tämä asenne lipuu väistämättä tiedottajilta ja pressi-upseereilta yms. seurusteluammattilaisilta myös operatiiviseen johtoon. Se sumentaa realistisen kuvan siitä, mitä siellä kaduilla oikeesti tapahtuu.

Toisaalla tässä julkaisussa sydneyläinen veteraanipoliisi kertoo miten poliittinen korrektius ja ”uudistukset” halvaannuttivat hänen kotikaupunkinsa rikostorjunnan, ja muistamme Tukholman kaupunginhallinnon edustajan lausunnon viime viikonlopun massa-ahdisteluista varhaisteineille järjestetyssä tapahtumassa: ”Emme osanneet lainkaan aavistaa…” -Eivät osaa aavistaa, kun kieltäytyvät tosiasioista.

Maahanmuuttajarikollisten järjestelmällinen britti-tyttöjen seksuaalinen traumauttaminen ja alistaminen lapsisseksibisnekseen jatkui Englannissa vuosia, jopa vuosikymmeniä, ilman että mikään viranomainen puuttui asiaan tai toi ongelman julki. Veikkaan, että seuraava paljastuva vaiettu ongelma voi olla Lontoon ja muiden brittiläisten suurkaupunkien etnisten nuorisojengien aseistautuminen ja aseiden käyttö. Di-gold

Asiasta kertoi Express.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.