Imaamin murhaaja osoittautui jihadistiksi.

1

Rochdalessa Englannissa paikallisen moskeijan entisen imaamin murhasta epäiltyä Mohammed Hussain Syeedy:ä vastaan käydään par’aikaa oikeutta, ja todistusaineistoon sisöltyy myös hänen puhelimestaan talteenotettua kuva-aineistoa. Yksi kuva puhuu enemmän kuin sata sanaa.

Syeedyn epäillään tappaneen imaami Jalal Uddin:n tämän ollessa matkalla kotoaan moskeijaan 18.02. tänä vuonna. Toinen epäilty, Mohammed Abdul Kadir, on karkuteillä, ja hänen epäillään piileskelevän Syyriassa. Itse oikeustapausta enemmän meitä kiinnostaa, mitä rikostutkimus on tuonut esiin Britanniassa asuvien nuorten radikalisoituneiden muslimien tajunnasta.

3793FB9900000578-3758367-image-m-58_1472136528405Syeedy poseeraa kiinnittäen jihadistilippua liikennemerkkiin, jonka tekstin hön on muuttanut muotoon ”WAR ZONE”. Yhdessä kuvassa Syeedy esiintyy luotiliiviin pukeutuneena. Jihadistilippuja on nähty  Englannin kaduilla myös tuhansien muslimien marsseilla, -juuri niillä joilla huudetaan ”British police go to Hell!”. Nämä nuoret muslimit kokevat olevansa sodassa, ja ovat valmiit tappamaan ihmisiä. Imaaminsakin tappoivat kun tämä ei ollut yhtä hullu kuin he.

Miten Englanti aikoo selvitä tämän joukon kanssa? Di-gold

 

Asiasta kertoi Daily Mail.

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.