Perussuomalaisten Seppo Heinon puheenvuoro

ASIAT MENEVÄT IKÄVÄ KYLLÄ KÄSIKIRJOITUKSEN MUKAAN

Forssan tapahtumien jälkeen ei taaskaan ole yllätys, että asiat menevät sen käsikirjoituksen mukaan, josta on kauan varoitettu. Muslimimaista tulleet turvapaikanhakijamiehet alkavat ensin ahdistelemaan tyttöjä ja naisia, siinä aiheutuu kahnauksia ja väkivaltaa paikkakuntalaisten kanssa.

Käsikirjoituksen seuraavissa vaiheissa on odotettavissa se vaara, että kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat alkavat, kuten Euroopassa tänä kesänä, tekemään vakavampia rikoksia.

Iltalehti uutisoi elokuun alussa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneesta Irakilaiskaksikosta. – ”Menen mieluummin vaikka vankilaan Suomessa”, uutisoi Iltalehti toisen miehen sanoneen.

Tarkoittaako tämä sitä että on valmis tekemään sellaisen rikoksen, jonka minimirangaistus on kiinteä vankeus? Jos tarkoittaa, miksi tämä henkilö ei ole säilöönottoyksikössä? Vai aiheuttaako se hallaa Luonan, Viittakiven ja SPR:n vastaanottobisneksille?

Suomessa ei vähästä vankilaan joudu, eli tuo ilmoitus on selvä uhkaus ja osoittaa että henkilö on vaarallinen ympäristölleen ja hänet pitäisi ehdottomasti pitää vangittuna ennen palautusta.

Mm. Irakista tulleet turvapaikanhakijat käyttävät kaikki keinot välttääkseen palautuksen kotimaansa, koska Irakissa he joutuisivat tekemään työtä asumisensa ja elämisensä eteen, toisin kuin Suomessa. Eikä ole kummallista, jos nykyään saa kielteisen turvapaikkapäätöksen, koska Maahanmuuttovirasto Migrin linja tiukkeni tänä vuonna.

Migrin mukaan tämä irakilainen mies voi turvallisesti palata Irakiin ja asua muualla kuin kotikaupungissaan. Tämä ei miehelle käy, ja hän valittanut päätöksestä. Suomi ei voi väkisin palauttaa ketään Irakiin, koska Irak ei suostu allekirjoittamaan palautussopimusta Suomen kanssa, yrityksistä huolimatta.

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voivat olla aikapommeja. Varmempaa olisi ottaa heidät kielteisen päätöksen antamisen jälkeen säilöön kansalaisten suojelemiseksi. Toinen hyvä pointti on, että kielteisen päätöksen saaneet turhautuisivat suljetussa paikassa olemiseen ja lähtisivät vapaaehtoisesti Suomesta.

Tällä hetkellä viranomaisten ykkösprioriteetti näyttäisi olevan selitysten keksiminen sille miksi kansalaisia ei tarvitse suojella. Kakkosena tuntuu olevan tilanteeseen turhautuneen kantaväestön syyllistäminen rasistisesta käytöksestä.

Viime vuonna Ruotsissa eräs eritrealainen sai kielteisen päätöksen turvapaikka-anomukseensa. Sen jälkeen hän meni Ikeaan ja tappoi ruotsalaisnaisen ja hänen poikansa. Mies sai jäädä Ruotsiin vankilaan, joka vastaa hotellia miehen kotimaassa. Ja tuomionsa jälkeen vapautua takaisin ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

Virallisesti Euroopan jokainen terroriteon tehnyt muslimi on mukamas aina mielisairas. Yrittäkää nyt edes antaa parempi selitys. Eivätköhän kulttuuri, uskonto ja länsimaiseen vankilaan haluamispyrkimykset ole ne oikeat syyt.

Seppo Heino, kaupunginvaltuutettu (ps.),
Järvenpää

3 thoughts on “Perussuomalaisten Seppo Heinon puheenvuoro

 • 27.8.2016 at 22:08
  Permalink

  Kielteisen päätöksen saaneet mutta maahan jäävät ovat selvä turvallisuusuhka, ei saisi olla täällä vapaana.

  Reply
 • 28.8.2016 at 08:23
  Permalink

  Asiaa. Kumma, että vain Perussuomalaiset näkevät tämän asian niin kuin suurin osa meistä tavallisista suomalaisista mielipidetiedustelujen mukaan näkee. Muut vaan halaavat tätä ongelmaa.

  Reply
 • 29.8.2016 at 15:54
  Permalink

  Itseään ns. suvaitsevina pitävien ajatusmaailman hataruutta ovat omat teini-ikäiset lapsenikin ihmetelleet ja kyselleet minulta. En ole pystynyt antamaan muunlaista vastausta, kuin että ehkä näiden suvakkien aivoista puuttuu joku olennainen osa tai elin.
  Sitten on tämä suuri joukko, joka ei seuraa asioita, mutta joihin pystyy vaikuttamaan tuomalla näitä muslimimatuista johtuvia haitallisisia asioita julki.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *