Nuori pahoinpidelty porukalla Nurmijärvellä? Isän kirje + Video.

9
kuva ei liity tapahtumaan

Teksti Suoraan tuohtuneen isän facebook kirjoituksesta 27.8 noin klo 22.00

Nyt tämän isän suhtautuminen maahanmuuttaja nuoriin positiivisella asenteella loppui!!!

15 v. tyttäreni oli viettämässä tyttökavereiden kanssa iltaa Nurmijärvellä Maaniitulla, kun yksi samaa koulua käyvä maahanmuuttaja ”koulukaveri” oli tullut tyttäreni luo ja sanaharkan jälkeen oli käynyt käsiksi ja läpsinyt tytärtäni.

Tyttäreni oli pyytänyt 18 vuotiasta isoveljeään tulemaan apuun ja puhumaan tälle maahanmuuttaja pojalle, että jättää pikkusiskonsa rauhaan. Tämä päihtyneenä oleva mamu oli lyönyt poikaamme ja tämän jälkeen kymmenkunta maahanmuuttajaa oli tullut mukaan pieksemään poikaamme. Nämä raukkamaiset nuoret olivat hakanneet ja potkineet nappulakengillä maassa makaavaa poikaamme, joka oli täysin avuton niin monen hakkaajan edessä!!! Onneksi kaikista vakavimmilta vaurioilta säästyttiin, mutta pahemminkin olisi voinut käydä!

Poikamme pari kaveria tulivat auttamaan, mutta vastassa oli liian monta mamu nuorta. Poikamme yksi kaveri sai kahinassa pahempia ruhjeita ja joutui ambulanssiin paikattavaksi.

Poikamme soitti tyttäremme puhelimesta äidille ja kertoi mitä oli tapahtunut. Poikamme puhelin (1kk vanha Iphone 6S) oli ilmeisesti varastettu tapahtuman tuoksinassa. Itse lähdin samantien paikalle hakemaan tytärtäni kotiin ja katsomaan mitä on tapahtunut. Paikalle tullessani alueella oli viisi poliisipartiota ja yksi ambulanssi. Maahanmuuttaja nuoret oltiin tullut hakemaan takaisin keskukseen kahdella vastaanottokeskuksen paketti autolla (niitä oli siis paljon!).

Tapahtumasta on tehty rikosilmoitus ja tapahtumia tutkitaan.

Aikaisemminkin olen kuullut lapsiltani mitä nämä mamut ovat tehneet nuorille tytöille ja miten he heitä kohtelevat. Tyttäreni on ollut todella ystävällinen heidän suhteen. Kun he saapuivat tyttäreni kouluun uusina opiskelijoina, hän opasti, neuvoi ja auttoi mamuja sopeutumaan uuteen kouluun.

Nyt käsitys on muuttunut aivan toisenlaiseksi! Tällä hetkellä hän pelkää mennä kouluun, koska ei tiedä milloin taas tapahtuu jotain uhkaavaa.

Nimimerkillä: huolestunut nuorten suomalaisten lapsien isä

nurmijärvi Päivitetty tietoja Nurmijärvellä:

Välikohtaukseen oli osallistunut vain pari suomalaisnuorta ja 10-20 turvapaikanhakijaa, mahdollisesti useimmat paikallaolleista. Että heitä oli Maaniitun koulun parkkipaikalla lauantai-iltana suuri joukko, on merkillepantavaa.

Tietolähteiden mukaan tyttö, jonka pahoinpitely aloitti koko tilanteen, ei ollut tuntematon hänen kimppuunsa hyökänneelle aikuiselle turvapaikanhakijalle, noin 20-vuotiaalle aikuiselle, l. kyseessä olisi ihmissuhde-draama. On mahdollista, että osallisten välillä on tapahtunut laissa rangaistaviksi määriteltyjä tilanteita.

Turvapaikanhakijat, jotka tuolloin hengailivat koulun ympärillä, olivat nuorten käsityksen mukaan aikuisia.

Vokin asukkaiden kerrotaan olevan hyvin aktiivisia sosiaalisessa mediassa, ja lähettelevän runsaasti viestejä mm. Maaniitun koulun tyttöoppilaille. Monien tyttöjen, 12-vuotiaasta ylöspäin, kerrotaan olevan kiusaantuneita saamastaan huomiosta.

Maaniitun koulu

Maaniitun koulu ohjaa oppilaitaan aktiivisella ja kriittisellä tiedonhankinnalla perustaitojen hallintaan ja yksilölliseen kasvuun.

Laaja-alaisen kulttuurikäsityksen pohjalta koulu rohkaisee myös toiminnallisuuteen hyödyntäen koko työyhteisönsä ja ympäristönsä voimavaroja.

http://www.nurmijarvi.fi/koulut/maaniitun_koulu

Maaniitun koulu on peruskoulu Nurmijärven kirkonkylässä. Koulussa on noin 400 oppilasta ja luokat 1–6.  Siis Maaniitulla toimii vanhan kategorisoinnin mukaan peruskoulun ala-aste.

 

 

Nurmijärvellä nuoret tappelivat lauantai-iltana. Poliisi sai ilmoituksen 27.8.2016 hieman ennen iltakahdeksaa, että Heikkiläntiellä koulun parkkipaikalla on usean nuoren joukkotappelu. Paikalle lähetettiin poliisipartioita, mutta tilanne oli jo rauhoittunut poliisin saapuessa paikalle. Tapahtumapaikalla oli ollut useita kymmeniä ihmisiä. Poliisin saman tiedon mukaan tilanne oli saanut alkunsa muutaman osapuolen välisestä kiistasta, johon oli liittynyt lukuisa joukko muita mukaan. Tapahtumaan osallistui läheisten vastaanottokeskusten asukkaita ja paikallisia asukkaita.

Tapauksen tutkinta on alussa, mutta tilanne vaikuttaa saaneen alkunsa henkilökohtaisista syistä. Poliisi selvittelee alkutilannetta ja syitä, miksi tilanne laajeni useiden osallisten väliseksi. Asiasta on tehty rikosilmoitus nimikkeellä pahoinpitely. Tähän mennessä poliisin tietoon on ilmoitettu aiheutuneista vahingoista lähinnä verinirhaumia, repeytyneitä vaatteita ja muita pieniä omaisuusvahinkoja. Tapahtumapaikalta ei ole otettu ketään kiinni. Poliisi jatkaa asian selvittelyä.

Lisätietoja

Timo Pirinen, rikoskomisario

p. 0295436588

Di-gold

 

NURMIJARVITAPPELUPANORAAMA0000001 Nurmijärven Uutiset, poliisin raportti ja nuorten haastattelu

9 KOMMENTIT

  1. Normaali käytöstä noilta pedofiiliuskonnon edustajilta. Ainoa keino on laittaa nuo mutiaiset ruotuun kovalla otteella. Poliisit neuvovat, että jäitä hattuun(päät pensaisiin). Se antaa näillä mutiaisille singnaalin, että voivat tehdä mitä vaan. Nurmijärveltä löytyy varmaan miehiä hoitamaan asian. Älkää uskoko viranomaisten ohjeita tai suvakkien ja vokin henkiläkunnan propagadaa. He tulevAT SYYTTÄMÄÄN TÄSTÄKIN SUOMALAISIA. Nyt on aika toimia.

  2. Missä vaiheessa valtion herrat huomaavat että asia on luisumasta käsistä koska suomalaiset ei tota hommaa pitkään kattele,ei leikki voi jatkua näin jotta mamut hakkailee ja raiskailee /polttaa/tappaa saamatta siitä tuomiota,kumpa loppu peleissä näillä on vaarallisempaa olla suomessa kun kotimaassaan.Nukkuvaa leijonaa ei kannata paljon härnätä

  3. Onneksi Isä muisti painottaa vielä nimimerkissään että on tosiaan SUOMALAISTEN lapsien isä.

  4. No nyt tää saa loppua ens viikon perjantai kaikki kynnelle kukenevät Nurmijärvelle.Myyrmäki Martsari sektori mukaan Pistetään paskakasat ojennukseen kun polliisi ei siihen pysty.

  5. Itä-Vantaalta Mukaan myös! Pistetään ruotuun! T. 2-v ja 3-v Tyttöjen huolestunut Isä. Pakko saada asiat kuntoon ennenkuin vieläkin nuoremmat kärsivät tästä.

  6. Missäs ne odinin jätkät nykyään sitten on.?? Vaikka en Nurmijärvrllä asukkaan niin huolestuneena luen tällaisia.!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.