Rachel Miller pelastaa lapsia jihadistien käsistä.

1

Kauhuista lukeminen lienee teille lukijoille joskus henkisesti raskasta? On myös kirjoittaminen: Juuri kerroimme teille syntyperäisestä englantilaisesta äidistä, joka  on antanut koulia 10-vuotiaasta pojastaan ISIS-Da’eshin tappajan. Nämä tapaukset ovat osa 200-luvun todellisuutta, siis kerromme. Onneksi voimme joskus kertoa myös muunlaisia uutisia. Englantilainen, kurdin kanssa avioitunut, Rachel Miller on pelastanut lukuisia jezidi-väehemmistöön kuuluvia lapsia jihadistien käsistä omalla kustannuksellaan.

Ensimmäinen jihadistien vangitsema jezidityttö, jota Nottinghamissa Englannissa turvallisen lapsuuden viettänyt, nyt 40-vuotias Rachel Miller auttoi, oli kuusivuotias. Salaa kurdi-aviomieheltään Rachel myi osan koruistaan voidakseen maksaa käteisellä välittäjälle, joka etsi ostajia ISIS:n vangitsemille seksiorjille. Kuusivuotiaan tytön hinta oli £7,500.

JEZIDIGIRL000000000001Tämä tyttö oli nähnyt äitiään raiskattavan ja murhattavan sen jälkeen,  ja isänsä pään irrottamisen. Sen jälkeen häntä oli raiskattu päivittäin kuukausien ajan. Sori, että kerromme tämän.

Miller, jolla itsellään on kolme lasta, kertoi Mirrorille eräästä tilanteesta, jossa hän sai vapaaksi-ostamansa tytön haltuunsa: ”Yksi tyttö tarttui käteeni, puristi lujasti eikä sanonut mitään, edes Helou!, mutta hänen puristuksensa kertoi tuhat asiaa.”

”Sellaisen ihmisen kosketus, joka on joutunut raiskatuksi ja sen jälkeen seksiorjuuteen, on hyvin monisanainen. He ovat niin kosketusarkoja.. ja jos vieras kuten minä, kelpaan koskettamaan, se suuri asia.”

rachel-millerTänä kesänä Rachel Miller myi omia kultakorujaan ja otti pankkilainaa saadakseen käteistä 13-vuotiaan tytön ostamiseen. Hän ei ollut kertonut aikeestaan aviomiehelleen, mutta jälkeenpäin kuullessaan mie oli hänestä ylpeä, ainoastaan huolestunut vaimonsa turvallisuudesta.

 

Rachelin perheyhteydet eteläiseen Turkkiin ovat olleet avuksi tietojen keräämisessä ja paikallistuntemuksessa seudulla jolle Englannin ulkoministeriö kieltää brittejä menemästä katastrofaalisen turvallisuustilanteen takia. Rachel on käynyt myös paikoissa, joihin salakuljettajatkin ankarasti kieltävät menemästä.

Rachel-Miller-in-a-Yazidi-camp-in-south-eastKaikki hänen auttamaansa yhdeksän lasta ovat jo sukulaistensa parissa. Nyt elokuussa (2016) Rachel osti  £4,500:lla traumatisoituneen lapsen pois Syyriasta. Rachel sanoo Mirrorille: “All we knew was that it was a child under 10 years old. There were obvious signs she had been recently raped.” (En jaksa enää suomentaa.)

Rachel uses the same Kurdish broker, who gets in touch when a girl comes available. She said: “Sometimes things get difficult and I think ‘what if something happens to me? ”I am playing with my children’s future? But then I think ‘this could be my children’.” Di-gold

 

”Monikulttuurinen perhe”: Punkkari-äidin pojasta lapsimurhaaja.

 

 

Asiasta kertoi Mirror 26.08.,  Daily Mail 27.08.2016

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.