Merzi Ahlgren oikaisee: Forssan kahakassa ei ammuskeltu.

Forssassa äskettäin sattuneen välikohtauksen summittainen mediakäsittely on jättänyt jälkeensä epäselvyyksiä, ja henkilöihin kohdistuneita aiheettomia leimaamisia. Oikaisemme sellaisen:

Some-huhun mukaan Forssan yhteenotoissa viime viikolla olisi ammuttu laukaus käsiaseella. Paikallaollut Merzi Ahlgren oikaisee väitteen:

Todellisuudessa laukaustakaan ei ammuttu, väisteltiin matujen puolen heittämiä kilon kivii. Meitä oli kolme, niitä noin viisikymmentä.  Pysyivät kyllä kaukana kun luulivat meitäkin aseistetuiksi. Tilanne päätyi meistä kahden kiinniottoon . Todellinen syy kiinniottoon oli että poltettiin röökiä lähellä vastaanottokeskusta, eikä suostuttu pelkään ja lähteen lipettiin.  Kiitos Suomi!

Me kiitämme Merziä näistä tiedoista! Media tais vähän vedättää lukijoita, ja turhat huhut leimata paikallaolleita.

Kuten tapauksen kuvauksesta näkee, on viisainta olla kylmän-rauhallinen häiriötilanteessa  Di-gold

Keskustelu Rajat kiinni! -kansanliikkeessä.

 

14095803_139291509851069_6486939384468853757_n http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/08/24/illalla-tappelee-paivalla-selittaa-viattomuuttaan/

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.