75 000 EU-kansalaista haluaa riistää Barroson eläkkeen.

0
Mainos

Suuri joukko EU-kansalaisia, siis  verojensa kautta José Manuel Barroson eläkkeen maksajia, on ilmaissut tyytymättömyytensä entisen Eu-komission puheenjohtajan siirtymiseen pahamaineisen Goldman Sachs -pankin palvelukseen. G&S muistetaan mm. Kreikan velkaanuttamisen aktiivisena edistäjänä, ja myös Kreikka-tukiaisten hyötyjänä.

Enemmän kuin 75 000 eu-kansalaista on jo allekirjoittanut aloitteen José Manuel Barroson EU:sta saaman eläkkeen peruuttamiseksi. Syynä tähän kansanliikkeeseen on Barroson avoin siirtyminen Goldman Sachsin palvelukseen.

 

Sign Pedition about Barroso there.

Asiasta kertoi The Guardian 29.08.2016

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.