75 000 EU-kansalaista haluaa riistää Barroson eläkkeen.

0

Suuri joukko EU-kansalaisia, siis  verojensa kautta José Manuel Barroson eläkkeen maksajia, on ilmaissut tyytymättömyytensä entisen Eu-komission puheenjohtajan siirtymiseen pahamaineisen Goldman Sachs -pankin palvelukseen. G&S muistetaan mm. Kreikan velkaanuttamisen aktiivisena edistäjänä, ja myös Kreikka-tukiaisten hyötyjänä.

Enemmän kuin 75 000 eu-kansalaista on jo allekirjoittanut aloitteen José Manuel Barroson EU:sta saaman eläkkeen peruuttamiseksi. Syynä tähän kansanliikkeeseen on Barroson avoin siirtyminen Goldman Sachsin palvelukseen.

 

Sign Pedition about Barroso there.

Asiasta kertoi The Guardian 29.08.2016

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.