Pätkä ja hujoppi ahdistelivat naista Hangossa, toiset tytöt apuun.

0

Hangossa 27.-28.08. välisenä yönä nuori mieskaksikon ahdistelemaksi joutunut nainen sai apua paikalle sattuneilta naisilta, kertoo Iltalehti.

Miehet olivat noin 25-30 -vuotiaita ja mahdollisesti Lähi-Idän tai Välimeren alueelta. He puhuivat heikkoa englantia. Toinen miehistä oli pitkä ja toinen lyhyt, eli heidän pituuseronsa on huomattava.

Poliisi toivoo, että tilanteeseen puuttuneet naiset ottaisivat poliisin yhteyttä. Poliisi toivoo myös muita silminnäkijähavaintoja miehistä ja tapahtuneesta osoitteeseen raasepori.poliisiasema@poliisi.fi

Tapaus sattui Bulevarsilla, ravintola  HanDelin kohdalla. Mahdolliset havainnot poliisille oheiseen osoitteeseen.

Asiasta kertoi Iltalehti 30.08.2016.

Salossa on myös naisia käpälöity:

Salon poliisille on heinä-elokuun aikana ilmoitettu kuudesta eri seksuaalisesta ahdistelutapauksesta, jotka ovat tapahtuneet päiväsaikaan Salon keskustassa. Tilanteissa ulkomaalainen mies pyrkinyt kysymään jotain, ja on sitten käsin kosketellut seksuaalissävytteisesti naisia ja pyrkinut mm. suutelemaan.Rikoksista epäiltyjen henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Juttuja tutkitaan seksuaalisena ahdisteluna.

Tiedot antpoi Poliisi ja Iltalehti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.