Turussa seksuaalirikosten sarja: Poliisi pyytää apua kansalaisilta

2

Turun pääpoliisiasemalla on kirjattu kolme rikosilmoitusta nimikkeenä seksuaalinen ahdistelu ja yksi raiskauksen yritys, tekopaikka kaikissa yllämainituissa sama eli Halistenkosken ja Halistentien kevyenliikenteen väylät.

Seksuaaliset ahdistelutapaukset ovat tapahtuneet perjantaina 26.8.2016 kello 20.30 – 21.45 Tekijän tuntomerkit kaikissa olemassa olevissa ilmoituksissa nämä:

– tummaihoinen afrikkalaistaustainen (ei kuitenkaan täysin musta ihon väri)

– noin 16 – 20 -vuotias

– hyvin hoikka ja kapeat pitkänomaiset kasvot

– melko pitkä noin 170-185 cm

– lyhyet hiukset

– puhui englantia

– sininen takki, jossa vetoketju (ei huppari)

Raiskauksen yrityksen tapahtuma-aika on lauantai 27.8.2016 kello 20.30 ja tekopaikka sama Halisten silan läheisyys. Tuntomerkkeinä tekijästä tässäkin on esitetty nuori afrikkalaistaustainen mies.

Poliisi pyytää lauantaina paikalle sattunutta pariskuntaa ilmoittautumaan heidän havainnoistaan.

Poliisi pyytää kaikkia asiasta tietäviä ilmoittamaan tietonsa jutun tutkija Pia Suomiselle sähköpostilla pia.suominen@poliisi.fi. Mikäli joku havaitsee epäillyn tekijän, tulee kiiretilanteessa ilmoittaa asiasta yleissen hätänumeroon 112 tekijän tavoittamiseksi.

Lähde: Lounais-Suomen Poliisilaitos

2 KOMMENTIT

  1. Menkääs ny poliisi palleroiset sinne lähimpään vokkiin ja kattelkaa ympärillenne,saattas vaikka nää tapaukset alkaa ratketa…sillä pullan puputtamisella ja pää perseessä pörräämisellä ei tuu valmista,onhan se nähty jo

  2. Jos tuota mustaa paskaa ei poliisit korjaa, siitä tulee hälyttävä esim. MUILLE MUSTALLE PASKOILLE!!!!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.