Tutkija myöntää irakilaisten yliaktiivisuuden seksuaalisessa väkivallassa, mutta…

”Tutkija Marko Juntunen toteaa tänään tiistaina julkistetussa tutkimuksessaan, että Suomeen viime syksynä saapuneet irakilaiset turvapaikanhakijat edustavat poikkeustilan, katastrofin ja traumojen sukupolvea. He ovat eläneet lapsuutensa ja nuoruutensa sotien, väkivallan ja taistelujen keskellä.”

Tutkijan mukaan syyt väkivaltaiseen käyttäytymiseen, erityisesti naisia ja lapsia kohtaan, on etsittävä maahantulijoiden kokemista traumoista, -ei uskonnosta eikä kulttuurista.

Lyhyt briiffaus, miten ne sen tekee:

 1. Kiistetään kaikki: Matut eivät raiskaa sen enempää kuin suomalaisetkaan. + Syyllistetään rasisteiksi ne jotka on erimieltä.
 2. Myönnetään, että matut raiskaa enemmän. + Syyllistetään rasisteiksi ne jotka on samaa mieltä.
 3. Keksitään matuille nippu ”hyviä syitä”. + Syyllistetään rasisteiksi tavanomaiset epäillyt.

Arvoisa lukija, Sinun media-lukutaitosi on nyt hivenen parempi. Next Lesson:

 1. Pakolaiset ovat Suomessa vain koska heidän kotimaassaan on sota. Kun olot siellä rauhoittuvat, he palaavat takaisin. Joka muuta väittää, on rasisti!
 2. Pakolaiset haluavat tulla osaksi suomalaista yhteiskuntaa ja omaksua suomalaisen elämäntavan. Joka väittää että pakolaiset pitää palauttaa kotimaihinsa kun olot niissä rauhoittuvat, on rasisti!
 3. Pakolaisten omaa kulttuuria ja uskontoa pitää kunnioittaa, ja heitä ärsyttävät asiat, kuten ristit kirkkojen katoilla, betoniporsaat ja suvivirsi pitää poistaa. Joka väittää että pakolaisten pitää sopeutua uuteen ympäristöönsä, on rasisti!
 4. Maahanmuutto ei uhkaa Suomen tai suomalaisten säilymistä valtiona t. kansana. Joka väittää että pakolaiset muuttavat Suomen toisenlaiseksi, on rasisti!
 5. Suomalaisten geenit ovat huonot, ja tänne täytyy saada uutta väkeä. Joka väittää, että näin Suomi ja suomalaiset katoavat, on rasisti!
 6. Suomesta pitää tehdä kansainvälinen. Tämä maa ei kuulu pelkästään suomalaisille, vaan kaikille! Joka väittää vastaan, on rasisti ja natsi!
 7. Mitä sinä täällä vielä teet? Sinunhan piti olla jo puukotettu, raiskattu ja kuollut. Olet rasisti!

isis_churches2_640Tämän luettuasi ymmärrät, mihin seuraava Hesarin kirjoitus liittyy:

http://www.hs.fi/kotimaa/a1472521555778?ref=a-luet-#6

 

Ranskalaisen papin tappaminen alttarille antaa aiheen olettaa, että jihadistit aikovat tehdä kirkoille saman täällä kuin ns. kalifaatissaan?

4 thoughts on “Tutkija myöntää irakilaisten yliaktiivisuuden seksuaalisessa väkivallassa, mutta…

 • 30.8.2016 at 14:47
  Permalink

  No jos tämä toiminta on niille normaalia ja ne ovat niin traumatisoituneet etteivät edes turvallisessa ympäristössä pääse siitä eroon niin kuka kuvittelee niiden voivan koskaan sopeutua yhteiskuntaamme tai olla osana sitä veronmaksajien roolissa?

  Reply
 • 30.8.2016 at 18:02
  Permalink

  VMP Uskonnosta nimen omaan on kysymys kuin sen lahkon kirjassa vielà kasketààn moisiin tekoihin Ns vààràuskoisten hyvàksi kàyttòón eli kyse pelkàstààn kulttuurin ja uskonnon tekoisia.

  Reply
 • 30.8.2016 at 19:54
  Permalink

  Haista sinä mutujen mulkun imijä vittu, älä sinä tule neuvomaan miten meidän pitää noihin sotakarkureihin ja maahantunkeutujiin suhtautua.

  Reply
 • 31.8.2016 at 10:28
  Permalink

  Nehän oli ne keskitysleireiltä selvinneet vasta kovia poikia raiskaamaan. Traumat ja kovat kokemukset syitä epäilemättä, eikä mitenkään kulttuuri ja uskonto.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.