Poliisi tutkii seksuaalirikosta Kauniaisissa ja Kajaanissa.

Poliisi tutkii lauantaina 27.8.2016 noin klo 19:30 aikaan Kauniaisissa Kirkkotiellä skeittipuiston lähellä tapahtunutta lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.

Poliisille asiasta ilmoitti sivullinen henkilö, joka oli havainnut skeittipuistossa itkuisen noin 12-13 vuotiaan vaaleahiuksisen tytön.

Tyttö oli kertonut tapahtuneesta ja epäillyn tuntomerkeistä ilmoittajalle; mies, jolla oli yllään oranssi takki.

Poliisi löysi rikoksesta epäillyn tapahtumapaikan läheisyydestä.

Asianomistaja oli poistunut paikalta, eikä hänen henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa. Poliisi pyytää tyttöä tai hänen vanhempiaan ottamaan yhteyttä Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle p. 0295 413 031. Lisäksi asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtuman nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 02954 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi  

Edit: Poliisi on tavoittanut tutkittavan rikoksen uhrin. Asiasta ei tiedoteta enempää.

31.08.2016 Länsi-Uusimaa

Poliisi kaipaa havaintoja nuorta tyttöä ahdistelleesta miehestä Kajaanissa.

Miehen epäillään ahdistelleen seksuaalisesti koulusta kotiin menossa ollutta 16-vuotiasta tyttöä. Tapaus sattui Kajaanissa noin puoli kolmelta iltapäivällä 26.8.

Poliisin mukaan mies oli kehunut tytön ulkonäköä ja tarttunut tätä kädestä. Mies oli myös yrittänyt pyytää tyttöä mukaan asunnolleen. Mies oli aloittanut keskustelun tytöltä kysyen tietä Punaiselle ristille.

Poliisi epäilee saman miehen lähestyneen toista naista Kainuun keskussairaalan Sotkamontien puoleisella parkkipaikalla. Epäilty oli kysellyt myös tältä naiselta tietä Punaiselle ristille.

Poliisin mukaan epäillyn tuntomerkit ovat:

25-30-vuotias

arviolta noin 190 cm

hoikka

tummaihoinen

leikattu siisti parransänki

puhui englantia

päässä täysin musta lippalakki

Kajaanin poliisi pyytää asiasta tietäviä tai tapahtumasta havaintoja tehneiden ottamaan yhteyttä Kajaanin poliisin asiakaspalvelupäivystyksen numeroon 0295416520, vihjepuhelimeen 0295416673 tai sähköpostilla tutkinta.kainuu@poliisi.fi.

One thought on “Poliisi tutkii seksuaalirikosta Kauniaisissa ja Kajaanissa.

  • 1.9.2016 at 13:10
    Permalink

    Nämä mutakuonot tulevat vielä tiensä päähän, yhtenä pimeänä iltana

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.