”Pum-sotaa” Jämsässä, poliisin kaikki voimat mobilisoitu?

0

Waltteri ei ilmeisesti ole pitkään aikaan jäänyt pysäkille, eikä kukaan ostanut lahtelaisesta marketista valkoista lakanaa, sillä nyt on matulapsia osoitettu sormella. Suomen nauttima kansainvälinen arvostus ja entisten presidenttien tsäänssit YK:n pääsihteeriksi ovat nyt vaakalaudalla. Mitään kiveä ei jätettäne kääntämättä ennenkuin syylliset ovat kiinni.

SORMIELE0000001Viime syksyn pakolaisina esiintyvien anonyymi-liikkujien tulviessa Eurooppaan, moniin kuviin ja videoihin tallentui hassu sormi-ele, jonka oletetaan tarkoittavan kurkunleikkaamista. Havaintojen mukaan näitä eleitä näytetään rutiinomaisesti, missä vain tämä väki liikkuu.

Poliisi on saanut ilmoituksen maahanmuuttajalapsiin kohdistuneesta pelottelusta Jämsässä. Poliisi kertoo, että autolla liikkuneet aikuiset ovat osoitelleet kouluikäisiä lapsia sormella ampumisliikkeitä tehden. Pelottelu tapahtui maanantaina.

– Kenttäpartiot seuraavat tilannetta ja jos ajoneuvo tavoitetaan, otetaan henkilöt puhutteluun, rikoskomisario Sakari Tuominen sanoo.

Poliisin ristiriitaisista raporteista Helsingin Senaatintorin tapahtumista 01.01.2016 ensimmäisinä tunteina on voitu päätellä että vähintään sormella on osoiteltu sielläkin, -ja luvattomiin paikkoihin sormea tungettu. Kesän mittaan vastaavanlainen aktiviteetti on ilmaantunut kaikkialle, missä nuorta väkeä on esm. pakkautunut lavan eteen kuuntelemaan bändiä. otsikoita ja viranomaisreaktioita odotellen. Di-gold

Asiasta kertoi Keskisuomalainen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.