Ruotsin oikeus ei uskonut oikeuslääketieteellistä, raiskauksen tekijän sanalla enemmän painoarvoa

0

Oikeus jätti oikeuslääketieteen huomioimatta. 9 vuotias poika raiskattiin ja tekijä väitti olevansa 16 vuotias. Vaikkakin oli todettu vähintään 19 vuotiaaksi oikeuslääketieteellisessä. Tekijä tuomittiin silti nuorisohoitoon. Raiskaus tapahtui Göteborgissa viime vuonna. Tekijällä ei ollut papereita ja oli kirjattuna maahanmuuttovirastossa 16 vuotiaana. Oikeuslääketiede totesi hammaskuvista, että kyseinen henkilö on vähintään 19,2 vuotta. Göteborgin oikeus jätti tutkimustulokset huomioimatta ja uskoi sen sijaan tekijää. Tuomioksi tuli sitten nuorisohoitoa ja karkoitus maasta.

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.