Suomi ensin ”mielenosoitus” Nurmijärvellä: Video mielenosoituksesta

4

Nurmijärvellä oli viime viikon lauantaina kärhämää paikallisen nuorison ja vastaanottokeskuksen asukkaiden välillä, mistä lehdet, mm. Nurmijärven Uutiset, on kirjoittanut. Tänään ”Suomi ensin” -puoluehanke järjesti tapauksesta huomiota hakevan mielenilmaisun. Nykysuomi oli paikalla.

Paikalla haastatellut nurmijärveläiset suhtautuivat lauantain tapahtumiin rauhalliseti, ja tämänpäiväiseen tilaisuuteen uteliaasti. Mediahuomiotakin kerännyt välikohtaus omalla kylällä, ja siihen liittyvän spektaakkelin tulo paikkakunnalle toivat  väkeä paikalle. Useimpien asenne oli ihmettelevä, ulkopaikkakuntalaiselle kysyjälle ei omaa kantaa mielellään ilmaistu. Paikallisten ja vokkilaisten välillä ei myönnetty olevan suurempaa kahnausta.

Monille mielenosoitus-tilanne oli outo, ja sitä seurattiin parkkipaikalta, tai hieman sivummalle jättäytyen. Saman urheilukentän toisella puoliskolla oli peli käynnissä. Mielenilmaisut eivät ilmeisesti ole tuontitavaraa, vaan tarve niihin täytyy lähteä paikkakunnalta. Di-gold

 

4 KOMMENTIT

  1. Suomi Ensin-ryhmä kuvittelee oikeasti vaikuttavansa muuttavansa Suomen 🙂 Tässä kuten Forssassa tuo pääjehu Marko manipuloi nuoria haastattelussa, esittää kysmykset ja omat väitteensä jota nuoret myötäilee. Eikö tätä ryhmää voisi melkein verrata leikinomaisesti Isiskseen-nekin manipuloi lapsia ryhmäänsä kun omalla järjellä ajattelevat aikuiset pysyvät kaukana, lapset (alaikäiset) myötäilee kun saavat huomiota,tietämättä oikeesti mistä kyse. Törkeää touhua!

  2. Valta/valhemedia jäi TAAS kiinni valehtelusta. Videolla tyttö todistaa sen, että kun väkivaltainen matu ei saanut himoitsemaansa tyttöä, matu läiski tyttöä turpaan. Tytön isoveljen tullessa apuun, noin 10 – 20 matua kävi isoveljen päälle. Isoveli ja 5 kaveriaan vetivät lukumääräisesti ylivoimaista matujengiä pataan, ja siitähän suvaitsevaiset nollakuraattorit ovat käärmeissään.

    Itse eilen 31.8. Nurmijärven mielenosoituksessa paikanpäällä olleena kuulin vierestä, kun teini-ikäinen poika kertoi matujen hyökkäyksen toteutuneen samalla tavalla kuin tuo videon tyttö kertoi.

    Kun meillä on ongelmatapauksia jo omasta takaa, niin miksi niitä sitten pitää lisää muslimimaista haalia? Totuus on, että prosentuaalisesti tässä matuporukassa noita ongelmien aiheuttajia on moninkertaisesti valtaväestöön verrattuna. Tämä väkivaltainen matu-porukka pitää saada telkien taakse, pois aiheuttamasta vaaraa ihmisille, odottamaan palautusta turvallisiin kotimaihinsa. https://www.youtube.com/watch?v=B8V23pButSA

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.