Klamydia, 28 vuotta takana ja vielä uutta albumia pukkaa

Vuonna -88 pienessä maistissa klamydian silloisten jäsenten muistelmien mukaan päätettiin perustaa rock´n roll/ punk henkinen orkesteri. Sunnuntaisena krapula aamuna sitten suunta oli kohti treenikämppää ja siitä se alkoi, klamydian jo 28 vuotta kestänyt taival, johon mahtuu erilaisia julkaisuja jo piirun verran alle 70.

jaajo

 

Klamydian historiaan liittyy useita jäsenmuutoksia ja jopa soittolista boikotteja. Kuitenkin tukeakin on löytynyt uskollisilta faneilta ja esimerkiksi suomipopin entiseltä juontajalta Jaajo Linnonmaalta, joka uskollisesti viiden vuoden ajan soitti radiossa ohjemansa päätösbiisinä klamydian pala rauhaa.

 

Klamydia teki myös vuonna 2013 onnistuneen Klamydian 25-vuotis juhlaristeilyn, joka starttasi turusta kylmänä joulukuun aamuna. Laivan matkustajia katsoessa ei jäänyt epäselväksi mitä oli tulossa. Meno laivalla oli mitä mahtavin, juhlakalut vetivät aivan mahtavan keikan ja fiilis oli koko risteilyn ajan katossa. Laivana toimi viking grace, joka oli kaikenkukkuraksi loppuun myyty.

Maailmalla klamydia on noteerattu jopa Japania myöden. Paikallinen punk pändi Zeezz on intoitunut soittamaan klamydian minäminäminä kappaletta https://www.youtube.com/watch?v=SDVpkc96FAk

klamylevy

Nyt ilmestyvästä Antisupersankarit albumista 23. syyskuuta on julkaistu jo video pyyntö

Uusi albumi sisältää kappaleet:

 • 1. Koomikon kyyneleet
  2. Työtön Elvis
  3. Pyyntö
  4. Älä peitä mun aurinkoo
  5. Oodi
  6. Mitä vielä!
  7. Vähintäänkin suotavaa
  8. Takinkääntäjät
  9. Kivijalka
  10. Silloin se soi
  11. Se en ollut minä
  12. Känni­-ääliön paluu
  13. Maailman vittumaisin DJ
  14. Hämärästä pimeyteen

Levy tilattavissa: http://www.backstagerockshop.com/fi/shop/bandit/klamydia/antisupersankarit-tuotteet

 

One thought on “Klamydia, 28 vuotta takana ja vielä uutta albumia pukkaa

 • 4.9.2016 at 15:06
  Permalink

  Kuitenkin tukeakin on löytynyt uskollisilta faneilta ja esimerkiksi suomipopin entiseltä juontajalta Jaajo Linnonmaalta

  Entiseltä!?! mitä helkkaria

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.