Kristiina Vainikka Kaupunginvaltuutettu (ps): ”Matuja käkättimeen”.

15

”Matuja käkättimeen”. Hyvin sanottu. Ajattelimme muuten naisporukalla painattaa tuosta lauseesta T-paitoihin sloganin. Sen verran lauseen saama huomio jopa poliisin taholta on herättänyt ihmetystä.

Keski-Uusimaa lehti oli ilmeisesti jonkun ns. suvaitsevaisen henkilön antaman vihjeen perusteella ottanut kaappauskuvan Perussuomalaisten Järvenpään kaupunginvaltuutetun Seppo Heinon fb- seinältä kirjoituksesta, jossa kehotetaan ”vetämään matuja käkättimeen”, jos tarve vaatii. Tuossahan kehotetaan toimimaan ahdistelutilanteissa, tuo on kansankieltä ja kehoitus mennä apuun, jos tarvitsee.

Ahdistelutilanteessa itse olisin erittäin kiitollinen jos joku sivullinen, vaikka Seppo Heinon kaltainen, puuttuisi asiaan. Uskon, että näin myös ajattelevat monet vanhemmat, joiden jälkikasvu viettää paljon aikaansa nuorten tapaan viikonloppuisin ulkona. Heino on rohkeasti ajanut järvenpääläisten etuja ja puolustanut suomalaisia. Miksi Keski-Uusimaa ei kerro koko ikänsä töitä tehneiden vanhusten suoranaisesta heitteillejätöstä, köyhyydestä, lämpöisen ruuan saamisen, toimenpiteistä syrjäytymisen ehkäisemiseksi tai heistä jotka tarvitsisivat kodin (asunnot menevät asuntojonossa jonon ohittaville laittomille maahantulijoille ts. turvapaikanhakijoille)?

Seppo heino
Heinon erääseen kirjoitukseen, jossa hän kritisoi vanhusten ala-arvoisia elinolosuhteita laitoksissa, eräs itseään nerokkaana pitävä vasemmistoaktiivi kuittasi kirjoituksessaan: ”Märät vaipat mainittu”. Sen jälkeen tuo vasemmistolainen suomalaisten vihaaja jatkoi omaa harhaista mantraansa turvapaikanhakijoita ja heidän kulttuuriaan ylistäen. Olen aina kehunut esim. mielenosoituksissa rivipoliisia sanomalla sen ääneen, paikalla olleille poliiseille. He tekevät työnsä hyvin. Rivipoliisi joutuu kuitenkin noudattamaan poliisijohdon määräyksiä mm. tiedottamisen suhteen. Poliisijohto taas joutuu lausunnoissaan tottelemaan heitä jopa erottamisella uhkailevaa sisäministeriötä, jota aikaisemmin johti surullisen kuuluisa Petteri Orpo.

Orpo päästi kansainvälisten lakien vastaisesti Suomeen yli 32 000 turvapaikanhakijaa muslimimaista. Näistä suurin osa on nuoria miehiä, jotka vievät turvapaikkaresursseja todellista turvapaikkaa tarvitsevilta naisilta ja lapsilta. Näiden miesten joukossa on sotarikollisia ja terrorismiyhteyksiä omaavia, erittäin vaarallisia henkilöitä. Keski-Uusimaa pyrkii artikkelillaan vaientamaan totuudenmukaisen kirjoittajan lokaamalla hänen maineettaan arveluttavalla tavalla. Seppo Heino otti kantaa peräkkäisinä viikonloppuina tapahtuneisiin Forssan ja Nurmijärven tapahtumiin, jossa turvapaikanhakijat kävivät erilaisissa kokoonpanoissa kantaväestön kimppuun. Forssassa jopa metalliputkin yms. varustautuneina. Onneksi paikalta on otettu videotaltiointeja, jotka todistavat paikalla olleiden forssalaisten kertomukset todeksi. Videot löytyvät internetistä hakusanoilla.

Kristiina Vainikka 3
Valtamedian kertomukset Forssan tapahtumista eivät osuneet totuuden kanssa yhteen. Suomessa ei ennen ollut tällaista. Opiskeluaikoinani minä sain suht vapaasti kulkea viikonlopun yössä, vaarana oli ainoastaan suomalaiset känniörvelöt. Mutta nyt jokainen viikonloppu tuo lisää uusia entisiä paljon vaarallisempia turvapaikanhakijoiden ja muiden vastaavien suorittamia ”kulttuurinrikastus” tai ”taharrushgame”-tapahtumia tai niiden yrityksiä sekä ryöstöjä ja pahoinpitelyjä. Ja nämä tehdään yleensä joukolla.

Jokainen uusi viikonloppu aiheuttaa jonkun nuoren tytön ahdistelun ja pojan pahoinpitelyn tai ryöstön. Tavallisen kansan vieteri alkaa olla loppuun venytetty. Tuo loissakki pahoinpitelee lapsiamme ja ahdistelee tyttöjämme meidän maksaessa heidän elämisensä Suomessa. Jumankauta, voiko paljon sairaampaa enää olla? Eri lehdissä olevien uutisointien mukaan Nurmijärven tapauksen kanssa samana viikonloppuna ainakin viidellä muullakin paikkakunnalla on ahdisteltu naisia ja tyttöjä. Käyttäkää hyvät poliisit ne vähäiset resurssinne vaikka niiden riehuvien ja raiskaavien turvapaikanhakijoiden kurissa pitämiseen, niin ihmisten ei tarvitsisi kirjoitella tällaisia käkätin-juttuja. Kun tilanteeseen turhautunut ja syytön kantaväestö kehottaa puolustamaan itseään ja muita, niin se, että sen takia edes harkitaan esitutkintaa, on törkeän väärin demokratiaa, naisia ja tyttöjä puolustavaa kunnioitettavaa henkilöä kohtaan.

Nurmijärven tapauksessa nuorta tyttöä himoinnut täysikäinen turvapaikanhakija ei saanut haluamaansa, ja turvapaikanhakija pahoinpiteli tytön sen jälkeen. Muslimimiehen kunniaan ei tässäkään tapauksessa sopinut, että hän saa rukkaset. Olin vieressä, kun paikalla ollut toinen tyttö kertoi tapahtumasta Nurmijärven mielenosoituksessa. Tästä löytyy myös videomateriaalia internetistä hakusanoilla. Tytön isoveli kavereineen oli pätkinyt päähän lukumääräisesti moninkertaisen ylivoiman omaavia turvapaikanhakijoita. Arvostan todella tällaisia rohkeita nuoria, jotka eivät muslimien paskakulttuurin väkivaltaisia psykopaatteja kumartele. Nurmijärven mielenilmaukseen osallistuneet teinipojat todistavat saman kuin edellä mainittu tyttökin. Heitä haastateltiin myös eri tilanteessa, eivätkä he tienneet toistensa haastatteluista. Pojat kertovat myös, että koulua käyvät turvapaikanhakijat ovat tulleet viikonlopun jälkeen maanantaina yhteiskoululle puukot mukanaan kostamaan. Tässäkin muslimien kunniaa oli ilmeisesti loukattu, kun tuli turpaan ja ihan ansaitusti lukumääräisesti pienemmältä porukalta.

Virkavaltaa on kuitenkin kielletty kertomasta, että puukkoja löytyi turvapaikanhakijoiden repuista. Hyssyttelymentaliteetilla edelleen mennään, kuinka kauan ihmiset vielä tilaavat lehtiä, jotka ovat näin asenteellisia?

KESKI-UUSIMAAN alkuperäinen juttu Seppo Heinosta:     Artikkeliin

Kristiina Vainikka, kaupunginvaltuutettu (ps), Järvenpää

15 KOMMENTIT

 1. Juurikin näin. Kun omalla ilmoituksellaan alaikäiseksi ilmoittautunut täysi-ikäinen afgaani ei saa tahtoaan läpi ja näin ollen menettää kasvonsa kun alaikäinen tyttökin kieltäytyy ja reagoi kuten muslimi näissä tilanteissa aina reagoi alkaa pahoin pitely josta kaikki sitten lähti liikkeelle ja mediassa puhutan epäonnisesta ”teiniromanssista”. Samalla logiikalla varmaan raiskauksen yritys on sitten jatkossa valitettavalla tavalla keskeytynyt hääyö.

  • lainaus
   kun alaikäinen tyttökin kieltäytyy ja reagoi kuten muslimi näissä tilanteissa aina reagoi
   lainaus
   ———————-
   Oliko raiskattu siis muslimi???? Nyt on von monnilla mennyt entistä pahemmin tsydeemit sekaisin.
   Sekottuu suomalaiset ja muut. Koitahan pienessä mielessäsi miettiä kuka raiskattiin vai raiskattiinko ketään.

   • Onko se Puusa taas vetänyt jotain puuliimaa vahvempaa ? Eihän tähän tapaukseen liity raiskaus mitenkään, joten Puusalla mahtaa olla melkoinen raiskausfetissi kun pitää sitä vetää joka nurkkaan. On esitetty täysin asiallista ja osuvaa kritiikkiä, siitä miten aikuisen maahantunkeutujan alaikäiseen kohdistuva pahoinpitely on ruusunpunalinssien läpi katsottuna muuttunut ”teiniromanssiksi”. peräkipuiluun voi Puusa hakea Scheriproct Neo apteekista. Eipä oikeastaan kovin paljoa ihmetytä suomen journalismin loputtoman paskatila kun katsoo sen edustajaa Puusaa. Hei Jore vedä itsesi pöntöstä alas ja pyyhi itsesi, tee hyvin.

   • Onko se Puusa taas vetänyt jotain puuliimaa vahvempaa ? Eihän tähän tapaukseen liity raiskaus mitenkään, joten Puusalla mahtaa olla melkoinen raiskausfetissi kun pitää sitä vetää joka nurkkaan. On esitetty täysin asiallista ja osuvaa kritiikkiä, siitä miten aikuisen maahantunkeutujan alaikäiseen kohdistuva pahoinpitely on ruusunpunalinssien läpi katsottuna muuttunut ”teiniromanssiksi”. peräkipuiluun voi Puusa hakea Scheriproct Neo apteekista. Eipä oikeastaan kovin paljoa ihmetytä suomen journalismin loputtoman paskatila kun katsoo sen edustajaa Puusaa. Hei Jore vedä itsesi pöntöstä alas ja pyyhi itsesi, tee hyvin.

 2. Hieno kirjoitus ja täysin totta. Asun Järvenpäässä ja olen täysin yllättynyt, täältä löytyy vielä ihmisiä joilla on aivot tallella. Olin jo menettänyt toivoni asian suhteen, kun Järvenpää päätti ottaa lisää näitä pakoloisia. Itse en lue paikallisia medioita ja lopettanut myös HS:n, ”Iltapaskan” yms. ”puppu” generaattorien seuraamisen, kaikki tieto tulee netin kautta erilaisilta vaihtoehtoisilta sivustoilta.

  Kaikkea hyvää ja toivottavasti jaksatte edelleen jatkaa taistelua

  • Hei pöljä.
   Suomessa ilmestyy satoja lehtiä ja sinä nakkaat ne kaikki samaan pinoon – vaikka olet kerran lukenut IltaSanomia paarissa ja siihenkin meni parisen tuntia.
   Menehän kirjastoon ja tavaa niitä joissa ollaan eri mieltä. Hannu 🙂 mikä lienet Iljan trolli. MV lehti varastaa 95% jutuistaan suomalaisesta mediasta. Silloin jokaisen MV:n jutun pitäisi olla valhetta…eikö niin, ymmärsitkö.

   • Heipä hei, taidat olla vähän yksinkertainen vihervassari ? mikäli todellakin kuvittelet että MV on ainoa sivusto mitä minä luen, netissä on kymmeniä sivustoja mitkä käsittelevät globaalisti näiden pakoloisten aiheuttamia ongelmia, suosittelen mikäli kielitaito riittää.

    Suomalainen media, heh heh ? Suomessa riittäisi yksi ainoa lehti, koskapa ne toistavat papukaijamaisesti samaa mantraa. Iltasanomia en ole lukenut kymmeniin vuosiin, etusivun vilkaissut kaupan kassajonossa.

 3. ”Hyssyttelymentaliteetilla edelleen mennään, kuinka kauan ihmiset vielä tilaavat lehtiä, jotka ovat näin asenteellisia?”

  Ylen tilausta ei voi lopettaa!

 4. Todella hyvä kirjoitus siitä mitä todella tapahtui ja miten väärin on pitää täällä näitä jo vaaralliseksi osoittautuneita matuja!

 5. Persujen työmies Putkonen kyttäili pitkään raiskattavaa ja lopulta tärppäsi. Mutta ei ehtinyt repiä ihan hajalle naisparkaa — jäi vain raiskaamiseen. Ja tuomio tuli – että pamahti. Pakko oli vaihtaa persuihin, puolueeseen jossa kaikki rikolliset saavat jalansijan. Joku mättää kuitenkin. Soinin Timppa – jota varten koko puolue on pystyssä sanoi kerran -että jokainen joka saa rikostuomion lentää Persuista. No sitten niitä alkoi tulla Halla-Ahosta alkaen. Ja eipäs lentänytkään kukaan. Persupettää aina.
  Niinpäolen jo painattanutkin T paidan, jonka jako alkaa kohtapuoliin.
  ”Persua käkättimeen”.
  Alla teksti.
  ”Jos löydät sen rasvapoimujen seasta”.

  Seuravan paidan teksti ei ole vielä valmis – mutta se viittaa suomalaisten Persurouvien panomatkoihin Gambiaan..noin 2000 vuodessa hakemaan mustaa mambaa. Tai sitten se liittyy Persumiesten Thaimaamatkoihin, noin 3500 vuodessa raiskaamaan 10 vuotiaita Thaibordelleissa.
  Ja kumpikin väite on muuten tosi. Ainakin yhtä tosi kuin MV lehti, persujen Akuankka.
  Vielä muutama jokunen vuosi ja lakkaatte olemasta puoluekartalla. Ihanaa.

 6. Perkele, nyt ei anneta periksi. Vetäiskää persuja käkättimeen aina kun persupelle tulee nyrkin kantomatkan päähän!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.