Kauneusleikkausten kaksi suuntaa

0

Useat vaikeasta palovammasta kärsivät käyvät läpi useita kauneusleikkauksia ja tulokset ovatkin usein hätkähdyttäviä.

 

Myös julkimot kävät läpi paljon kauneusleikkauksia ja tulokset ovat vähintäänkin yhtä hätkähdyttäviä.

No kauneus on katsojien silmissä…

 

Lainaus Talous-sanomien artikkelista vuodelta 2008:

  • Viidesosa asiakkaista oli tyytymättömiä leikkauksen lopputulokseen tutkimuksen mukaan. Valtaosa ei kuitenkaan valittanut edes leikanneelle lääkärille. Häpeä ja syyllisyys olivat niin kovat, että epäonnistumista surtiin mieluummin yksinäisyydessä.Tutkimuksen perusteella vaikuttaa siltä, että kauneusleikkauksen onnistuminen on tuuripeliä. Suurin osa leikkauksista sujuu hyvin, mutta seurauksena voi olla myös epätoivoinen leikkauskierre ja pysyvät ongelmat.

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.