Intiassa raiskattu 11kk vanha tyttövauva: Lapsi tehohoidossa

0

Taloon murtautunut mies sieppasi ja raiskasi äitinsä vierellä nukkuneen 11 kuukautta vanhan tyttövauvan Intiassa New Delhin kaupunkiin kuuluvassa Vikaspurissa, kertoo Times of India- lehti.

Äiti huomasi lapsensa kadonneen vasta herättyään tunnin kuluttua sieppauksesta ja hälytti poliisin. Lasta etsivät poliisit löysivät vertavaluvan vauvan kodin läheisestä maastosta. Poliisi löysi rikospaikalta myös pudonneen kännykän ja onnistui jäljittämään teosta epäillyn 36-vuotiaan rakennusmiehen.

Pidätetty siepatun lapsen isän työtoveri kielsi ensin syyllisyytensä, mutta pitkähkön kuulustelun päätteeksi myönsi vieneensä alle vuoden ikäisen lapsen pensaikkoon ja raiskanneensa lasta lähes kahden tunnin ajan. Mies kertoi lopettaneensa raiskaamisen luultuaan lapsen kuolleen vammoihinsa.

Intia raiskaus
11-kuukautinen tyttö on nyt tehohoidossa läheisessä sairaalassa. Tytöllä on raapimisjälkiä koko kehossaan ja runsaasti veren vuotoa. Lapsen isän mukaan hänen tyttärensä on voinut vammautua loppuiäkseen.

Intia on saanut mainetta useilla väkivaltaisilla raiskauksilla, ja maan poliisia on syytetty raiskaajien suojelusta, mutta raiskatun vauvan tapauksessa poliisi lienee toiminut tavallista päättäväisemmin.

Alkuperäinen Artikkeli: Linkki

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.