Usko tai älä: Tutkija todistaa, ettei pakolaisten joukossa ole terroristeja.

2

Vuosi sitten tunnettu suomalainen tutkija selvitti asian: Pakolaisten joukkoon ei ole soluttautunut terroristeja, vaikka jihadistit niin itse julistavatkin. 

Teemu Sinkkonen on tämä ennustajaeukko. Lukee ja ihmettelee: Teemu_Sinkkonen

Tarina pakolaisten joukkoon soluttautuneista terroristeista näyttää siis nykytiedon valossa olevan täyttä satua. Siitä huolimatta tämän päivän Euroopassa maahanmuuttoa vastustavat poliittiset tahot ovat toisintaneet sellaisenaan ISIS:in propagandaa ja jopa vahvistaneet sitä maalailemalla sen päälle omia uhkakuviaan.

Pelko on tehokas poliittinen voima, jota on helppo käyttää hyväksi, koska pelon ei tarvitse perustua tosiasioihin. Sen valjastaminen oman vallan pönkittämiseksi houkuttelee, koska vallan myötä alleviivataan omaa roolia terrorismiin liittyvässä tarinassa. Myös sadussa Punahilkasta tilanteen ratkaisee lopulta paikalle saapuva metsästäjä.

Koko stoori täällä: Teemu Sinkkonen, Satu terroristeista, 09.09.2015

Sinkkonen artikkelin jälkeen ei ole tapahtunut yhtään terroritekoa Euroopassa, joihin ei liittyisi toimijana jotakuta turvapaikanhakijana Eurooppaan tullutta. Useissa iskuissa ei muita tekijöitä ole ollutkaan. Di-gold

2 KOMMENTIT

  1. Vieläkö joku kusipää yrittää pitää omaa kansaa yksinkertaisena. Häpeä, sun suosio on nyt nollassa ja ainoastaan lietsot vihaa ja raivoa. Älä sinä aliarvio suomalaisten älykkyyttä

  2. Taas menny koulutus vuodet hukkaan .. jokaisesta voi tulla tutkija mutta idiootti on aina idiootti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.