Mielenosoitus: Äärivasemmisto aloitti heti riehumisen Video!

5

Helsingissä osoitettiin mieltä. Turvapaikanhakijat osoittivat mieltä Mahaanmuuttovirastoa vastaan käännytyspäätöksistä. Suomi ensin ryhmä huuti vastaan. Äärivasemmisto heti alkuun yritti hyökkää Suomi ensin ryhmän päälle.

Tönimistä, sylkemistä ja huutelua Äärivasemmiston toimesta. Turvapaikanhakijat osasivat käyttäytyä. Poliisi oli varustautunut suurella miesvahvuudella mielenosoituksiin ja vakavia välikohtauksia ei päässyt syntymään, vaikkakin äärivasemmisto kaikkensa yritti saadakseen tilanteen eskaloitumaan.  (äärivasemmistolaiset videolla artikkelin lopussa)

Turvapaikanhakijat kirjoittavat seuraavaa tapahtumasivulla.

”Vapaa Liiikkuvuus –verkosto kutsuu koolle mielenosoituksen Maahanmuuttoviraston epäreilua ja mielivaltaista päätöksentekoa vastaan. Kokoonnumme esittämään vaatimuksemme viranomaisille Maahanmuuttoviraston edessä torstaina 8.9. klo 11.
mhmiekkari-2

Tuomitsemme Migrin viimeaikaisen menettelyn turvapaikkahakemusten käsittelyssä. Migrin tavoitteena on tällä hetkellä poistaa mahdollisimman paljon turvapaikkaa hakevia ihmisiä maasta. Se hylkää rutiininomaisesti vainoa ja katastrofaalisia olosuhteita pakenevien ihmisten hakemuksia. Migri on perusteettomasti luokitellut Afganistanin, Irakin ja Somalian turvallisiksi maiksi. Lisäksi yksittäisten hakemusten käsittelyyn liittyy vakavia ongelmia: esimerkiksi turvapaikkapuhuttelijoiden puutteellisen ammattitaitoon ja tulkkaukseen liittyvien ongelmien vuoksi turvapaikkapuhuttelut eivät vastaa laissa määriteltyä standardia. Turvapaikkaprosessi on kääntynyt poliittisen ohjauksen tuottamaksi karikatyyriksi.”

Suomi ensin ryhmä kirjoittaa tapahtumasivuilla seuraavasti.

”Tämä mielenosoitus pidetään suomalaisten turvallisuuden puolesta. Vastustamme samoihin aikoihin lähes samassa paikassa pidettävää suvakkien mielenosoituksen vaatimusta avoimista rajoista.

Monia maahanmuuttokriittisiä olisi joka tapauksessa menossa vastustamaan matujen ja suvakkien mielenosoitusta, joten tällä mielenosoituksella pyrimme varmistamaan vastaprotestin järjestäytyneisyyden ja rauhanomaisuuden.”

5 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.