”Black Lives Matter!” -aktiivi rypee verorahoissa.

1

Mustien oikeuksien puolustamisella ja muulla trendikkäällä profiloitunut Natalie Jeffers on lehtitietojen mukaan kerännyt englantilaisilta veronmaksajilta yhteensä 50 000 puntaa ”yhteiskunnaliseen toimintaansa”. Äskettäin po. vasemmisto-primadonna laiminlöi osallistumisensa lentomatkustajia syyllistävän kampanjan protestiin Lodon City airportissa, koska istui juuri sillä hetkellä lentokoneessa matkalla Brasiliaan.

jeffers

’At London City Airport a small elite is able to fly, in 2016 alone 3,176 migrants have died or gone missing in the Mediterranean.’

Brightonissa asuva Natalie oli matkalla johonkin konferenssiin brittiläisten veronmaksajien kustantamana ollessaan tuolla lennolla. Konferenssin aiheena oli naisten oikeudet kehittyvissä maissa. Siellä Ms.Jeffers tapaa sadoittain kaltaisiaan vasemmistonaisia, jotka tulevat paikalle kotimaidensa työssäkäyvien kustannuksella. Tämä ihmislaji kokoontuu säännöllisesti pitämään sessioita, joissa he kilpaa syyllistävät juuri niitä joiden rahoilla juhlivat.

”Englantilaiset” vasurit eivät niin paljoa poikkea suomalaisista? di-gold

 

Asiasta kertoi Daily Mail 11.09.2016

1 KOMMENTTI

  1. Ei pitäisi syyllistää henkilöä joka elää hölmöjen kustannuksella vaan pitäisi moittia niitä jotka häntä tukevat. Ei hullukaan yksin ole vaarallinen vaan se joukko jonka hän saa kiihotettua. Niin tässäkin tapauksessa. Mutta ei voi kuin nauraa sille miten tyhmiä löytyy myös Britaniasta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.