Ketään ei kiinniotettuna Keuruun katutappelusta.

0

Keuruu on päässyt Suomen epäviralliselle tappelukartalle vokkilaiset vastaan paikalliset -ottelullaan. Yhteenotto tapahtui Keuruun kirkonkylällä, myöhään viime perjantaina (09.09.2016).

Poliisi kertoo tappelijoita olleen kymmeniä, mutta vain neljää epäillään pahoinpitelyistä tms.. Heitä aiotaan kuulustella myöhemmin. Tappelun syyksi poliisi kertoo vokkilaisten ja keuruulaisten sanaharkan, joka johti nyrkkien heilutteluun. Löymäaseiden käytöstä ei ole tietoa.

Vuosikymmenien ajan vastaavat ilmiöt on jätetty uutisoimatta, tai siivottu etnisistä tuntomerkeistä. Nyt siis meille on kerrottu, että yhteenotto oli vokkilaisten ja keuruulaisten välinen, mikä tarkoittaa että se oli *rotumellakka*.

Suomen maanpuolustuksen alasajon seurauksena tyhjenneeseen varuskuntaan on sijoitettu 600-700 turvapaikanhakijaa, joista suurin osa on aiemmin samoissa kasarmeissa asuneita varusmiehiä vanhempaa ikäluokkaa, ja sotilaallista kokemusta heillä saattaa olla enemmänkin.

keuruu0000000001Kuntalaisten määrä Keuruulla on kymmenisentuhatta, ja 600:n vierasmaalaisen nuorenmiehen läsnäolo  muuttaa oleellisesti kunnassa oleskelevien ikä- ja sukupuolijakautumaa. Jännitteiden ilmaantuminen oli siis enemmän kuin todennäköistä.

Keuruun vokkiin sijoitetut lakkoilivat johdetusti jo tullessaan, joten ent.poliisijohtaja Paateron mainitsemaa sotilaallista järjestäytymistä (vanhojen Syyrian-sodan -aikaisten) esimiesten johdolla voi tapahtua juuri siellä? di-gold

Asiasta kertoi Iltalehti.

 

 

”Vastaanottokeskuksissa on alettu järjestäytyä.” Poliisijohtaja pitää tilannetta vaarallisena.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.