Mikään ei ole kyllin hyvää, jos joku muu maksaa?

0
Mainos

Arnold Mballe Sube on jo saanut asunnon Lutonin kunnalta, mutta vaatii isompaa alati kasvavalle perheelleen, johon kuuluu vaimo ja kahdeksan lasta. Heille tarjottu viiden makuuhuoneen asunto ei kelvannut, -he haluavat vielä isomman. Perheen nykyisessä kunnan-asunnossa on kolme makuuhuonetta.

Mr.Sube muutti Lutoniin Pariisista, tullen Englantiin opiskelemaan. Niitä vaikeuksia, joita suomalainen tai englantilainen perheellinen opiskelija kohtaa, ei hänen kohdalleen sattunut. Sosiaalitoimen kustannuksella perhe vietti aikaansa hotellissa neljä kuukautta, kunnes saivat kunnalta nykyisen asuntonsa. Vuoden 2015 aikana perhe kulutti verorahoja yli 100 000 euroa.

Mr.Suben valitettua ”pienestä” asunnostaan, kunta tarjosi hänelle isompaa. Nyt Lutonin kunta on ilmoittanut, että kieltäytyminen tarjouksesta pudottaa Mr.Suben ja hänen sikiönsä kokonaan kunnallisten asuntopalvelujen ulkopuolelle. Odottelemme ”Black Housing Matters!” -kansalaisliikkeen ilmaantumista pelastamaan Mr.Suben megaperhe kurjuudestaan.

Mainos

Asiasta kertoi Daily Mail 11.09.2016.

Suomessa kuntien velvoite tarjota asunto kaikille kuntalaisille on juuri poistettu. Se tarkoittaa ettei kunnalla ole velvollisuutta järjestää sinulle asuntoa, jos esm. joudut häädetyksi. di-gold

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.