Brexit mahdollisti euroveron etenemisen.

  1
  Mainos

  Tiesittehän, että viime viikolla pidetyssä europäättäjien kokouksessa, ”Omien varojen korkean tason työryhmän (HLGOR) konferenssissa”, johon osallistui kansallisten parlamenttien jäseniä, Euroopan parlamentin jäseniä sekä EU:n instituutioiden edustajia, keskusteltiin nykymuotoisten EU-jäsenmaksujen korvaamisesta koko EU:n alueella kannettavalla verolla.

  Budjettireformia, mm. EU:n laajuisen veron käyttöön-ottoa, koskeva ehdotus esitetään EU-päättäjille joulukuussa. di-gold

  Asiasta kertoivat Verkkouutiset ja Euractiv.

  Mainos

  1 KOMMENTTI

  1. No niin. Olisiko nyt tulossa käytäntöön se 15% ”napsis vero” kun kaikilta yksityistileiltä otetaan 15% tilien varannosta EU-verona?

   Eli, jos sinulla on tililläsi rahaa, pidä huoli että nostat sen käteiseksi. 15% EU:n pohjattomaan kassaan on liikaa. Kun siitäkin rahasta on maksettu jo 70% veroa.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.