Brexit mahdollisti euroveron etenemisen.

Tiesittehän, että viime viikolla pidetyssä europäättäjien kokouksessa, ”Omien varojen korkean tason työryhmän (HLGOR) konferenssissa”, johon osallistui kansallisten parlamenttien jäseniä, Euroopan parlamentin jäseniä sekä EU:n instituutioiden edustajia, keskusteltiin nykymuotoisten EU-jäsenmaksujen korvaamisesta koko EU:n alueella kannettavalla verolla.

Budjettireformia, mm. EU:n laajuisen veron käyttöön-ottoa, koskeva ehdotus esitetään EU-päättäjille joulukuussa. di-gold

Asiasta kertoivat Verkkouutiset ja Euractiv.

One thought on “Brexit mahdollisti euroveron etenemisen.

  • 12.9.2016 at 16:58
    Permalink

    No niin. Olisiko nyt tulossa käytäntöön se 15% ”napsis vero” kun kaikilta yksityistileiltä otetaan 15% tilien varannosta EU-verona?

    Eli, jos sinulla on tililläsi rahaa, pidä huoli että nostat sen käteiseksi. 15% EU:n pohjattomaan kassaan on liikaa. Kun siitäkin rahasta on maksettu jo 70% veroa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.