Invalidia ahdisteltu Vuosaaren Mosaiikkitorilla, -ja tämä tarina on tosi!

Viime lauantaina Helsingin Vuosaaressa, Mosaiikkitorilla, tapahtuneen ”Pidetään Suomi Suomena” -mielenilmaisun yhteydessä sattui ikävä asia: Invalidia tönittiin ja häirittiin vastamielenosoittajien toimesta.

mosaiikkitori1009 Kirjoittajan tarkoitus ei ollut osallistua torilla pidettyihin mielenosoituksiin, vaan kuulla Mona Walterin puhe. Annetaan hänen itse kertoa:

”Kerron lauantain Mosaiikkitorilla tapahtunutta, joka varmaan kulkee käsi kädessä Tallinnanaukion tapahtumiin. Kuljen pyörätuolilla selkäydinvammani vuoksi, ja kiirehdin Vuosaaren kirjastoon vessaan klo.15.50, ja alitin jonkun vihreän narun aivan kirjaston kulmalla.

Alkoi aivan älytön huuto ja keskisormen näyttö minulle. Huudot olivat jotain ”vammainen rasisti painu helvettiin”, ja ”invalidi-rasisti painu omalle puolelle!”, ja niin edelleen. Tulin vessasta, ja jäin katsomaan keitä he olivat. Banderollissa luki ”Against racism and islamophobia”. Kaksi poikaa, toinen suu peitettynä ja aurinkolasit ettei tunnistaisi, ja toisellakin aurinkolasit ja kädessä torvi, tulivat eteeni.

Toinen kävi kimppuuni ja repi aurinkolasit silmiltäni ja heitti takkini maahan.  Minua puolustamaan tuli 90-vuotias mies, ja muut banderollin takaa tönimään vanhaa miestä. Poliisit nopeasti paikalle, ja onneksi niin. En osallistunut millään tavalla mielenosoitukseen, vaan menin kuuntelemaan ruotsalaista entistä muslimia, kuten monet  muutkin ihmiset. Olin kaukana jopa lavasta mistä puheet pidettiin. Mistä oli kysymys, ja mielellään joku vastaisi joka oli mielenosoitusta vastaan.

Mulla tuli banderollipelko. Lisäksi siellä oli useita n.10 vuotiaisia poikalapsia huutelemassa megafoniin kaikkea härskiä aikuisten luvalla, ja sain myös pikkupojilta ja aikuisilta naisilta ”vammainen rasisti” ja ”invalidirasisti” -huutoja, ja monta kertaa. Olin peloissani, ja poliisi saattoi minut uhan alta pois.

Siinä suvaitsevaisuutta kerrakseen. Toivottavasti vanha mies selvisi tilanteesta. MInä sain vain naarmun otsaani antirasistin kynsistä.”

Muitakin tarinoita mielenilmauksiin liittyvistä välikohtauksista on viikonlopulta 10.-11.09. Syksyllä 2015, 02.10. Tampereella antirasistit myös pahoinpitelivät invalidin ja yrittivät varastaa hänen puhelimensa.  di-gold

2 thoughts on “Invalidia ahdisteltu Vuosaaren Mosaiikkitorilla, -ja tämä tarina on tosi!

 • 12.9.2016 at 23:22
  Permalink

  Tämä on valitettavaa. En voi lakata ihmettelemästä miten vasemmisto on pyhää vihaa täynnä patriootteja kohtaan. Miksi nationalismi nähdään niin suurena peikkoja että pitää turvautua rikoksiin saadakseen toteuttaa omia mielihaluja? Kyse on demokratiasta. Kyse on siitä että isovanhempamme taistelivat verellään ja terveydellään meille itsenäisen maan, jonka pullamössö-sukupolvi haluaa tuhota.

  Koska ne ymmärtävät: Me emme luovuta. Me haluamme pitää Suomen suomalaisille sopivana asuinpaikkana. Rajat ovat auki kumpaankin suuntaan, vielä. Antirasistit ja vasemmisto voi siis vapaasti muuttaa täältä pois. Ja jättää tämän maaperän suomalaisille.

  Reply
 • 13.9.2016 at 13:33
  Permalink

  Tyypillistä käyttäytymistä ns. Anti-rasisteilta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.