Oleskeluluvan saaneen posti espoolais-perheen osoitteeseen.

Ketään ei kiinnosta luvaton toisen osoitteen ilmoittaminen kotiosoitteekseen, kun tekijä on  maahanmuuttaja.  Vaikka kyse on lain mukaan *rekisterimerkintärikoksesta*, ei huolta: Päivi Nerg tietää missä kaveri asuu.

Keskiviikkona istuin kaksi tuntia puhelimessa ja yritin selvittää, miten saisimme tämän henkilön postin tulon loppumaan. Mutta ketään ei tunnu kiinnostavan, perheenäiti tuskailee.

Selvisi, että osoitteenmuutos on kirjattu Kemijärvellä. Mies on nyt siis maistraatin mukaan kirjoilla perheen osoitteessa, vaikkei perhe ole ikinä hänestä kuullutkaan.

Selvityksen mukaan haamu-asukas on saanut oleskeluluvan Suomeen. Tämä on siis tavanomainen väärinkäsitys: Matu ajattelee, että saa oleskella missä tahansa?

Asiasta kertoi MTV 11.09.2016

One thought on “Oleskeluluvan saaneen posti espoolais-perheen osoitteeseen.

  • 12.9.2016 at 17:02
    Permalink

    Identiteettivarkaudet ovat nykypäivää, myös Suomessa. Tällainen rikos tulisi rangaista ja peruuttaa tirvapaikkaoikeus. Sekä passittaa kyseinen henkilö huumattuna siihen maahan mistä saapui.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.