Outo kappale liikkuu avaruudessa ei-tyypilliseen tapaan, ja on tulossa tänne.

0
Mainos

Tuntematon objekti tulee ohittamaan maapallon lähietäisyydellä 2017. VG 1991:ksi nimetyn kohteen havaitsi ensimmäisen kerran astronomi James Scotti Arizonan yliopistosta vuonna 1991.

Selityksiä kohteelle on esitetty Alien-tiedustelijasta pieneen meteoriittiin. On myös ehdotettu että kyseessä olisi kappale Apollo 12 -rakettia, mutta James Scotti kumoaa tämän mahdollisuuden. ”Kävimme läpi kaikki mahdolliset ihmistekoiset kappaleet, jotka saattaisivat olla VG 1991, ja eliminoimme ne kaikki”, hän sanoo, ja jatkaa: ”Tämä on toinen kerta kun tuntematon kappale ohittaa maapallon. Edellisen kerran tällaista tapahtui maaliskuussa 1975.” Kappale on vain noin 10 m halkaisijaltaan, ja sen rotaationopeus ja kirkkaus poikkeavat siitä mikä on tavanomaista tämän kokoiselle asteroidille.

Asiasta kertoi Daily Mail 27.10.2015.

 

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.