Ranskan PM varoittaa: 15000 muslimia radikalisoitunut Ranskassa.

Ranskan pääministeri Manuel Valls piti eilen sunnuntaina televisioidun puheen, jossa hän varoitti kokonneesta terrorismin uhasta. Vallsin mukaan jopa 15 000 Ranskassa oleskelevaa muslimia on radikalisoitunut tai radikalisoitumassa. Aiempi arvio on alempi, vain 10 000.

Tiedustelupalvelut ja poliisi tarkkailevat mainittua ihmismäärää, joiden lisäksi noin 700 on osallistumassa sotaan Syyriassa ja Irakissa. Tällä hetkellä 300 Ranskassa pysyvästi asuvaa on terroristiyhteyksien takia tutkinnassa. di-gold

Asiasta kertoi Yle 12.09.2016.

 

 

2 thoughts on “Ranskan PM varoittaa: 15000 muslimia radikalisoitunut Ranskassa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.