Tapaus Maryam Askar ja itis, poliisilta kaksi kantaa asiaan?

1

Aamulla 12.9 Suomi Ensin ryhmä on MV-lehdelle vakuuttanut poliisin sanoneen Maryam Askarin liittyneen tapaukseen?

Kuvakaappaus MV-lehti
Kuvakaappaus MV-lehti

Nykysuomen saama tutkinnanjohtajan viesti taas kertoo eri asiaa:

Leikkaus tutkinnanjohtajan viestistä
Leikkaus tutkinnanjohtajan viestistä

 

Kumpi lausunto siis pitää paikkaansa? Liittyykö Maryam tapaukseen vai ei?

1 KOMMENTTI

  1. Toivottavasti ne henkilöt joista tehtiin rikosilmoitus pahoinpitely nimikkeellä tekevät tutkintapyynnön poliisille (tai rikosilmoituksen) törkeästä kunnaianloukkausesta.

    Törkeäksi teon tekee se että henkilöiden kasvot ovat koko kansan tunnistettavissa ja vaikka asiasta tulisikin oikaisu, henkilöt ovat leimaantuneet loppuiäkseen. Törkeäksi sen tekee myös se että Maryam on Suomen rikoslakiin vedoten esittänyt uhria vaikka on ollut konfliktin aktiivinen osapuoli. Hän on siis aloittanut tönimisen ja tunkeutumisen aidatulle alueelle jonka jälkeen hän on antanut perättömän lausuman.

    Kunnianloukkaus oikeuttaa kärsimyskorvaukseen jota voidaan vaatia ilman erityistä syytä 10 000e asti. Varsinkin koska valtamedia asetti henkilöt syyllisiksi odottamatta poliisin tiedotetta.

    …mistä tulikin mieleeni että valtamediassa uutisoineet journalistit voisi haastaa yksityishenkilöinä käräjille. Ei lehtitaloa, koska sitä ahrvoin voittaa. Mutta journalistit yksityishenkilöinä. Hehän jutut kirjoittivat tarkistamatta lähteitä tai uutisen todenperäisyyttä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.